A földi paradicsom valóban létezik!

Vannak olyan helyek a Földön, melyek olyanok a képeket, mint valami álomvilág. A Seychelle-szigetek is pontosan ilyen. A természeti kincsekben bővelkedő szigetvilág ideális azok számára, akik szeretnének elmenekülni a hétköznapi mókuskerékből és egymásra koncentrálni párjukkal.

Seychelle szigetek utazás számos előnnyel jár. Sokan szeretnének álomszerű nyaraláson részt venni, azonban gyakran problémát jelent az időeltolódás. Egy igazi utazó számára ez nem jelent nagy problémát, azonban az első napok nehezen indulhatnak, ha nagy időeltolódásról van szó. A Seychelle-szigetek esetében az időeltolódás mindössze három óra, így nagyon gyorsan lehet akklimatizálódni. Éppen ezért, aki nehezen viseli az időeltolódás okozta jetlag-et, annak kifejezetten érdemes a Seychelle-szigeteket választani, egyéb egzotikus desztinációk helyett. A kicsi szigetek többsége valamilyen rezervátum. Aki szeret snorkellingezni, annak a Seychelle-szigetek álom nyaralóhely. A víz alá merülve számos különleges halfajtával találkozhat. A híresebb snorkelling helyeke akár cetcápával vagy cserepesteknősökkel is találkozhat.

Ha már a cápáknál tartunk, megnyugtatjuk, nem kell tartani a cápatámadásról. Az előbb említett cetcápák is planktonevők, emberre nem veszélyesek. A Seychelle-szigeteken nem csupán a napozásra és búvárkodásra van lehetőség, hanem kiválóan lehet akár túrázni is. Mahén a legmagasabb hegy körül elhelyezkedő Morne Seychellois Nemzeti Parkban kiválóan lehet túrázni. A világ egyik legcsodálatosabb országa, mely csodás színekkel és a nyugalom ígéretével várja az ide érkezőket! Ha Ön is szeretne eljutni a Seychelle-szigetekre, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az invia.hu weboldalra és tekintse meg a nagyszerű utazási ajánlatokat!