A legbájosabb kisvárosok Floridában

Florida, más néven „The Sunshine State” az Amerikai Egyesült Államok kontinentális részének legdélibb állama, és rendkívül népszerű a turisztikai körzetben.

[wp_ad_camp_1]

A Walt Disney World otthona és Miami tökéletes, napsütötte tengerpartjai nem hiányoznak az észbontó látnivalók és úti célok listájáról. Ellentétben azzal a ragyogással és káprázattal, amely miatt az állam népszerű, Floridában számos kisváros található, amelyek ugyanolyan bájosak, mint a híres célpontok. A legtöbb látogató számára a DeFuniak Springs legjobb része az, hogy élvezik a viktoriánus hangulatát, és a városban elterjedt csodálatos viktoriánus struktúrák megcsodálásával tölthetnek el egy napot. Ha azonban további okokra vágyik, a DeFuniak Springs a tökéletesen kör alakú DeFuniak-tó körül fekszik, amely az egyetlen ilyen tó az egész világon! A környék egyéb jelentős látványosságai között szerepel a Circle Dive történelmi központ és a Lake Stanley Park.

A túrázás, horgászat és hajókirándulások nagyszerű módjai a kis város felfedezésének. Körülbelül 35 mérföldre (35 km) a népszerű Gainesville várostól található Williston csinos városa. Egy kis, elbűvölő város, rengeteg jelentős látnivalóval teli, Williston otthont ad a világhírű őskori forrásoknak és búvárhelyeknek, az Ördög-medencének és a Kék barlangnak, amely az egész országból vonzza a látogatókat. Ittlétekor látogasson el a Kétfarkú tanyára, ahol tapasztalatokat szerezhet az egzotikus állatok menedékhelyen való felfedezéséről és a Nagy-amerikai Vasútról. Ha októberben tervezi utazását, mindenképpen vegyen részt az éves földimogyoró fesztiválon. A floridai Atlanti-óceán partvidékén található Stuart a „Világ vitorláshalának fővárosa”. A város óriási lehetőségeket kínál a vízisportolók számára, mint például a horgászat, hajókirándulások és természetesen a floridai vitorlázás.