Demonic Fórum érdekes témákkal

Nem vett még soha részt egy online beszélgetésben? Aki blogokat, fórumokat vagy más közösségi hírcsatornákat keres, ismeri az online beszélgetések erejét – mindaddig, amíg természetesen konstruktívak maradnak.

[wp_ad_camp_1]

Demonic Fórum elérhető a demonic.hu weboldalon olyan témákkal, mint a szerelem, a tudomány, a közlekedés, a kultúra, vagy éppen az utazás, éppen ezért ha idegenekkel szeretne beszélgetni ezekről a témákról, itt a helye nálunk. Azok a diákok, akik többet beszélnek online, nem feltétlenül ugyanazok az diákok, akik az osztályban is hangosak. A Harvard például megvizsgálta saját diákjainak online beszélgetéseit, és megállapította, hogy a női hallgatók inkább online beszélgetnek, mint személyesen. Az online beszélgetések növelik az introvertált tanulók bevonását is, akik vonakodnak beszélni az osztályban. A felnőtteknek is sok előnyt tartogatnak fórumaink. Olcsóbbnak találhatja az interneten keresztüli csevegést, mint a távolsági hívások kezdeményezését. Ez vonzóvá teszi fórumainkat, ha valamilyen érdekes téma érdekli.

Az interneten keresztül csevegés közben más feladatokat is elvégezhet. Például elolvashatja és válaszolhat e-mailekre, befejezheti egy dokumentum begépelését, vagy beszélgethet valakivel, aki a szobában van. Mivel több feladatot folytathat az interneten való csevegés közben, könnyen elveszítheti a fonalat és az időérzéket. A tervezettnél hosszabb beszélgetést is folytathat, ami megnehezítheti más feladatok elvégzését. Fórumunknak viszont egy olyan előnye is van, hogy nem lehet megállapítani a szándékot és az arckifejezést egy-egy üzenet mögött. Könnyű sértőnek tűnni az interneten csevegés közben, mert a másik végén lévő személy nem látja az arcát, és nem hallja a hangját. További részletekért és regisztrációiért keresse fel a demonic.hu-t.