A legjobb programlehetőségek a Bryce Canyon Nemzeti Parkban

Felejthetetlen nézőpontjaival, lenyűgöző színeivel és kalandos túráival a Bryce Canyon Nemzeti Park a sivatagi paradicsom. Legyen szó a sok festői autóútról vagy gyalogostúrákról, a Bryce Canyon egyedülálló tájat kínál a látványos hoodoo-knak, más néven „Tündérkéményeknek” köszönhetően.

Annak ellenére, hogy ez Utah egyik kisebb nemzeti parkja, sok csodálatos dolgot lehet tenni a Bryce Canyonban, és ez kötelező megálló az utazások során. A park amfiteátruma túlvilági, és bárki felfedezheti gyalog. A park legfelső kilátói remek lehetőséget nyújtanak a nap indítására és befejezésére, mivel a nap varázslatosan hat a tájra. A lenyűgöző 18 mérföldes autóúttól kezdve a Rainbow Point felejthetetlen kilátást kínál a Bryce Canyon Nemzeti Parkra. A ponthoz vezető túra során átsétál a park legmagasabb pontján, így a sivatag talajától távol is hűvös lesz a hőmérséklet. Útközben elhalad a Bristlecone fenyők mellett, mielőtt gyorsan a kilátóba kerül. A park déli csücskéből tiszta időben Arizonáig láthat. A panorámás kilátás miatt a Rainbow Point népszerű hely a Bryce Canyon Nemzeti Parkban, ahol káprázatos naplementét nézhet meg.

Vigyen magával egy plédet, néhány harapnivalót, és érezze jól magát, amikor lemegy a nap. Egyesek azt állítják, hogy a tengerparti naplementék a legjobbak, de van valami különleges a sivatagban. A vörös sziklák szikráznak a nap ellen, és a Vénusz öve átsüt rajta. Az egyik legfestőibb túra, amelyet itt találhat, a Mossy Cave Trail az egyik legjobb tennivaló a Bryce Canyon Nemzeti Parkban. Rövid és édes, az ösvény csak egy mérföld hosszú, a Mossy Cave Trailheadtől kezdődik. A vörös sziklák között kiemelkedõ tiszta patakot követve hamarosan elágazáshoz érünk az ösvényen. Menjen balra, hogy fedezzen fel egy kis barlangot, vagy menjen tovább a patak mentén egy varázslatos vízeséshez.