Gél lakk online vásárlása alacsony áron!

Amikor a gél körmök először megjelentek, az iparág teljesen megváltozott. A gél a körmök az egyik legjobb találmány lett, amely a manikűr területén jelent meg. Lassan a legtöbb nő a klasszikus manikűrről gél körmökre vált, előnyei miatt. Valószínűleg sokan ismerik az eljárást, de azoknak, akik nem, elmagyarázzuk, mi a gél köröm.

Gél lakk online vár mindenkire a marilynails.hu weboldalon ezért kattintson is bátran és megtalálhatja a teljes gél lakk készletet a legszebb és legolcsóbb termékekkel. Sokkal könnyebb rétegeket felvinni a design létrehozásához, mivel minden réteg kikeményedhet, tehát teljesen száraz, mielőtt felhordja a következő réteget. Használhat merész és élénk színeket, fémes hatásokat, és valóban kifejezheti személyiségét. A zselés köröm felkarolásának egyik utolsó előnye, hogy úgy néz ki, mint a természetes köröm. Ez azért van, mert a géllakkot vékony rétegekben alkalmazzák, lehetővé téve a köröm könnyű hajlítását és rugalmasságát! Ez ellentétben áll a merev akril körmökkel. Egy másik jó hír, hogy nincs szaga!

A gél körmök alapvetően olyan kemény zselétermék felhasználásával készült amelyek még jobban megkeményednek ultraibolya vagy L.E.D. (fénykibocsátó dióda) fény által. A gélt úgy tervezték, hogy utánozza a természetes körmök megjelenését. Úgy tervezték, hogy sokkal tovább tartanak, és lehetőséget adnak a rövid körmű nőknek hosszú körmök viselésére, anélkül, hogy félnének a különböző okokból bekövetkező töréstől (a természetes köröm hajlamosabb a törésre, szerkezete pedig érzékenyebb). Valószínűleg elgondolkodik azon, hogy milyen előnyei vannak ezeknek, és persze vannak -e hátrányai is. A gél köröm tart 3-4 hétig, ami fantasztikus egy klasszikus körömlakkhoz képest, amely általában 3-4 napig tart, nem? Azonnal megszáradnak, amíg Ön még a szalonban van, nem kell aggódnia. Tehát nincs maszatolás, nincs aprítás, vagy karcolás. További részletekért és rendelésért nézzen be a marilynails.hu-ra.