Különleges csakra karkötő a harmonikus életért

Világunk minden élő és élettelen részét áthatja az energia: ott rezonál a tárgyakban, és az emberi szervezetben is. Testünkben 7 fő energiaközpont van, ezeket csakráknak nevezzük.

Mindegyik csakra egy olyan energiaörvény, ami forog: egyenként egy-egy létfontosságú terület működéséért, együtt a szervek, illetve a szervezet energiaháztartásának egyensúlyáért felelnek.
Az ásványokból készült csakra karkötők elősegíthetik testünk harmonikus működését az ásványkövek jótékony rezgése által.  Időnként előfordulhat, hogy csakrapontok közül egy vagy akár több nem működik megfelelően: a csakrák forgása lelassul, az azokhoz kapcsolódó szervekben, szövetekben blokkok jönnek létre, melyek akadályt képeznek az energia szabad áramlása előtt. A csakra karkötőben lévő kövek hatása a csakrákon keresztül érvényesül: szervezetünk rajtuk keresztül kap energiát és információt, és a blokkok feloldása, az energia központok normális működésének visszaállítása is a csakrapontokon keresztül valósulhat meg.

A gerincoszlop mentén a farokcsonttól a fejtetőig elhelyezkedő gyökér-, szex-, napfonat-, szív-, torok-, homlok-, illetve koronacsakra kiegyensúlyozott funkcionalitását olyan ásványok támogathatják, mint az ónix, a holdkő, a citrin, az amazonit, az akvamarin, a szodalit és a hegyikristály.

A csakra karkötő viselése nemcsak ragyogó esztétikai élményt nyújt, hanem segítheti a stabilitást, erősítheti az akaraterőt és az optimizmust, támogató hatást fejthet ki az önkifejezésre és a szív fájdalmainak gyógyítására is.  Így ha Te is békés, nyugodt és boldog és szeretetben gazdag életet szeretnél, amit a higgadtság, a türelem, a harmónia és az életöröm jellemez, akkor rendeld meg tökéletes ásvány karkötődet kedvező áron a Csillaggyöngy Ékszer weboldalán, ahol a csakrákról, azok jelentéséről, valamint az azokhoz köthető színekről is bővebb információt kaphatsz.