A legjobb szálláshelyek Franciaországban

Franciaország tele van szebbnél szebb épületekkel, élénk kultúrával és csodálatos tájakkal, így nem csoda, hogy az ország legjobb szállodái mindhármat magukban hordozzák. Ha Franciaországba tervez utazást, az útiterv tartalmazhat olyan változatos úticélokat, mint Párizs, Annecy vagy Antibes.

[wp_ad_camp_1]

Annak érdekében, hogy a legtöbb időt a lehető legjobban élvezhesse Franciaországban, mindenképpen válasszon olyan szállást, amely méltó az utazáshoz. Ezek a csodálatos franciaországi tartózkodási helyek Európa egyik legszokatlanabb luxus és látványos helyét képviselik. A Földközi-tenger szélén, Monacotól csupán néhány mérföldre fekszik, a Château Eza elkápráztatja a vendégeket és az utazókat is. A közel 400 éves szerkezet átitatott a történelemmel, de a szobák teljesen modernek, köszönhetően a vezeték nélküli internet-hozzáférésnek és a síkképernyős televíziónak. Számos szoba eredeti kőfalakkal büszkélkedhet, és néhányukból lenyűgöző kilátás nyílik az óceánra. A Château Eza talán legnagyobb beszélgetési látványossága az üvegfallal körülvett étterem, ahonnan kilátás nyílik a Földközi-tenger aljára.

Nézze meg a Belle Epoque stílusát, amelyet életre keltett a L’Imperial Palace, egy 1913-ban épült nagy szálloda. A Lac d’Annecy-re néző szálloda lenyűgöző pihenőhely, amely távol tartja Önt a városi élettől, hiszen a vízpart közelében fekszik, így garantált a nyugalom. Számos szoba saját erkéllyel büszkélkedhet, hogy maximalizálja a helyet és a tájat. Ha elfáradt a táj és a szabadtéri tevékenységek után, de még szórakozna, a L’Imperial Palace Hotel élénk kaszinó otthona, ahol a szerencsejáték és az éjszakai élet minden vendég tartózkodásának alapvető eleme lehet. Cannes az éves filmfesztiválról ismert, és ilyenkor az InterContinental Carlton Hotelben szoktak megszállni az ide érkező vendégek, miközben felfedezik a várost. A Carlton Hotel a Cannes-öbölre néz, és számos szobából közvetlen kilátás nyílik a lent található vízre.