Utángyártott toner a lehető legjobb áron!

Mint tudjuk, a toner nem folyadék, hanem nagyon finom por alakú anyag. A toner első összetevője az őrölt poliészter, amely egyfajta műanyag. A finoman őrölt részecskék statikus töltéssel rendelkeznek. Ez az oka annak, hogy a toner részecskék ellentétes töltéssel bármihez odaragadnak – ebben az esetben a papírra lézerrel kivetített képet alkotnak.

[wp_ad_camp_1]

Utángyártott toner elérhető áron kapható az onlinetoner.hu weboldalon, tehát ne habozzon, keressen fel minket még ma és 15 márkától magas minőségű utángyártott tonert rendelhet meg, amit a lehető leggyorsabban házhoz is szállítunk önnek. A tonerkazetták általában drágábbak, mint a tintapatronok, ám ezek hosszabb ideig tartanak, és több oldalt képesek kinyomtatni. Ennek eredményeként a lézernyomtatók általában olcsóbbak és olcsóbb őket fenntartani mint a tintasugaras nyomtatókat. A lézernyomtatás kezdeti napjaiban a tonerkazetták sokkal költségesebbek voltak, mint a tintapatronok. Az anyagok és a gyártás terén elért haladás azonban csökkentette a toner költségeket. Ennek ellenére többet kell fizetnie a tonerkazettákért, mint egy tintapatronért, de a tonerkazetta sokkal hosszabb ideig fog tartani.

A minőség, a hosszú nyomtatási élettartam, a sebesség és a lézerképes alkalmazások az okai annak, hogy az egyének  a tonerkazettát választják a tintapatron helyett. A festékkazetták nagyon kiterjedtek, jelentős mennyiségű festéket tartalmaznak, és leggyakrabban legalább 5000 oldalt tudnak kinyomtatni ezekkel. A tonerkazetta drágább, mint a tintapatron, ennek ellenére hosszabb nyomtatási élettartama van. Ha sok dokumentumot nyomtat, a tonerkazetta kiváló döntés. Utángyártott toner kínálatunkban a legjobb termékeket találhatja meg, tehát nézzen be bátran hozzánk az onlinetoner.hu weboldalra.