Szabadulószobák – a tökéletes baráti program

Ha szeretnétek a baráti iszogatást feldobni valamilyen izgalmas programmal, akkor érdemes kipróbálni a szabadulószobát! Ez egy igazán izgalmas program, melynek során igazi csapattá kovácsolódhattok és együtt küzdhettek a közös cél, a kijutás érdekében!

[wp_ad_camp_1]

Szabadulószobák bőven vannak hazánkban, így aki szeretné próbára tenni magát, annak van miből választani. A szabadulószobák manapság nagy népszerűségnek örvendenek, egyre több baráti társaság dönt úgy, hogy a szokásos baráti iszogatáson túl, próbára teszi magát egy nem mindennapi szituációban. A szabadulószobák lényege pont az, hogy egy olyan szituációban találod magad, ami akár egy filmbe is beillene. Ezúttal viszont nem a kanapéról magyarázod, hogy te mit tennél, hanem te magad és barátaid kerültök a fő szereplők bőrébe. A kijutásra mindössze hatvan percetek van, így sietnetek kell. A kijutás záloga, hogy a csapat tagjai összedolgoznak. Fel kell ismernetek az összefüggéseket és logikus következtetéseket kell hozzatok, ha ki akartok jutni.

Kijutós játék

A kijutós játékok eleinte csak online verzióban léteztek, ma már azonban lehetőségünk van szó szerint benne lenni a játékban. A szabadulószobában olyan képességeidet is felfedezheted, melyekről a szürke hétköznapokban már rég megfeledkeztél. Ha egy szabadulószobát kipróbáltatok, számtalan másik áll még rendelkezésre, amiben próbára tehetitek magatok, ugyanis minden szabadulószoba más és más történettel és berendezéssel rendelkezik. Így, ha nem sikerül az egyikből a kijutás, egy másikban még próbára tehetitek magatok. Ha szeretnétek megtekinteni Magyarországon hol találhatók szabadulószobák, akkor érdemes ellátogatni az exitgames.hu weboldalra és megtekinteni a bő választékot!