A ló istálló teljes felszereléssel elérhető online!

Számos oka lehet annak, hogy el kell különíteni a lovakat: egyes lovak harcolnak egymással, vagy az is előfordulhat, hogy irányítani akarja a tenyésztést. Egyes tenyésztők szeretnek tenyészkancát bevinni az istállóba csikózás céljából, és lehetőséget adnak az anyának és a csikónak a kötődésre, mielőtt legelőre viszik őket.

Ló istálló rendelhető a gravetti.hu weboldalon, ezért keressen fel minket ha önnek is szüksége lenne egyre, mert mi szívesen segítünk.  A legtöbb ló jobban boldogul kint a friss levegőn, mint ha huzamosabb ideig istállóban tartanák. A lovak természetüknél fogva szabadtartású állatok, jellemzően jól tűrik a hideget. Néhány ló azonban védelemre szorul a hideg időjárás ellen. Például bizonyos fajták, mint az arab fajták vagy a nyírt szőrű lovak, nem tűrik jól a hideg hőmérsékletet, és megfelelő menedéket kell biztosítani, hogy elkerüljék a hideg körülményeket, ilyen például egy istálló! Sok istálló fel van szerelve mosdóállvánnyal és etetővel, így ideális hely a lovának a mindennapi élethez. Az istálló arra is hasznos, hogy a lovat ápoltság után elhelyezze, hogy a versenyek előtt tiszta maradjon. A tiszta és jól ápolt ló elkerülhetetlenül forogni fog a koszban, ha kijut a legelőre.

A lovas istállókban általában van egy etetőhelyiség, egy takarmányhelyiség, egy szénatároló terület és egy hely a lovak számára. Ha az istállót megfelelően tervezik, akkor hatékonyak és nélkülözhetetlenek egy lófarmon. Az istállókon kívül vannak más típusú menedékhelyek is. A lovakat különféle szerkezetekben helyezheti el, és nem kell kifejezetten lovak számára kialakítani. Azonban biztonságosnak kell lenniük a lovak számára. További részletekért és ló istállóink megtekintéséért nem árthat benézni a gravetti.hu weboldalra hiszen itt mindent megtalál.