A Mannol olajok piacvezetők Európában

A Mannol márkájú termékeket az SCT-Vertriebs GMBH gyártja. A márkát 20 évvel ezelőtt alapították Németországban. Az első napoktól kezdve a társaság vezetői az olajok piacának meghódítására törekedtek. Azóta is kiváló minőségű olajokat kínálnak a járművezetőknek.

[wp_ad_camp_1]

A Mannol olajok piacvezetők Európában éppen ezért megéri kipróbálni a kitűnő minőségű Mannol olajokat, amelyeket kedvező áron szerezhet be az alkatreszek.hu weboldalon. A Mannol olajokat minőségi terméknek tekintik, amely több mint 15 évvel ezelőtt eljutott az európai belföldi boltok polcaira. Fő funkciója a motor „szárazon” működő aktív elemeinek óvatos védelme. A kenőanyag csökkenti a súrlódást, miközben megőrzi a meglévő hengerek nagy tömítettségét. Weboldalunk tartalmazza az összes Mannol termékcsalád leírását. A mannol olaj tisztítja a belső égésű motor rendszerét a korom és az iszap nyomaitól. Helyreállítja a gép motorjának munkakörnyezetét, megtakarítja belső alkatrészeit hidegindításkor, jelentősen csökkenti az üzemanyag-veszteséget, és szélsőséges hideg esetén is magabiztosan indítja a hajtóművet.

Az olajok nagy teljesítményét az EN ISO 9001: 2008 tanúsítvány (TUVCERT) igazolja. A Mannol termék bebizonyították, hogy a globális autópiac legmagasabb szintű szabványai szerint készültek. Az 5W-30 olaj minden egyes tételét laboratóriumi vizsgálatoknak, valamint próbateszteknek vetik alá. Ennek köszönhetően világszerte használják ezeket a minőségi olajokat. A több fokozatú Mannol olajok az elhasználódott motorok kenésére is hasznosak lehetnek, ha nehéz terhelésű motorral rendelkezik autója. Ha megtekintené a teljes Mannol kínálatot és többet tudna meg a garanciáról, az árakról és a kiszállításról nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat az alkatreszek.hu-t és itt elérhetőségeinket is megtekintheti.