A nálunk fellelhető 5w50 viszkozitású termék minőségi!

Az 5W50 besorolású motorolajaink üzemanyag-takarékos alacsony viszkozitású olajok. Ezeket a motor maximális teljesítményére fejlesztették ki. A legkorszerűbb szintézistechnológián alapuló, kiváló minőségű olajok és a speciálisan optimalizált adalékanyagok kombinációja biztosítja a motor tisztaságát, a korróziót és a kopásvédelmet. Olajkeresőnk segítségével ellenőrizheti, hogy melyik 5W50 olaj illik autójához.

Fellelhető 5w50 viszkozitású termék az alkatreszek.hu weboldalon tehát kattintson ide még ma és megtalálhatja termékeinket amelyeket kedvező áron hazavihet. Többfokozatú olajként az 5W50 magas és alacsony hőmérsékleti tartományban is megfelel a követelményeknek. A motorolaj viszkozitása széles hőmérséklet-tartományban stabil marad. Ezért az olajok egész évben használhatók. Az 5W azt jelenti, hogy az olaj alkalmas téli hőmérsékletre -35 ° C -ig. A SAE osztály második része a kinematikai viszkozitásra vonatkozik 100 ° C -on. Az 5W50 áramlási képessége 16,3-21,8 mm²/s 100°C -on (üzemi hőmérséklet a motorban), ezért ellenáll a legnagyobb terhelésnek. Az 5W50 motorolajok kiválóan alkalmasak személygépkocsik benzin- és dízelmotorjaihoz. Támogatják a modern befecskendező és turbómotorokat.

Léghűtéses és vízhűtéses négyütemű benzinmotorokkal is tölthetők motorkerékpárokba közúti és terepjáró üzemben. Az 5W50 olaj 100 ° C -on való jó folyékonysága miatt megbízhatóan kenik a motor összes fontos kenési pontját. A jó stabilitásnak köszönhetően a kenőfólia még a legnagyobb terhelés mellett sem szakad le. Ezért használják az 5W50 -es olajokat például az autóversenyeken. Még az -35 ° C -ig terjedő hideg hőmérsékleten is eléggé folyékonyak maradnak az olajok a motorban. Polimereket adnak az olajhoz, hogy lefedjék a különböző viszkozitási tartományokat.. Amennyiben többet tudna meg erről nem árthat benézni az alkatreszek.hu weboldalra.