A szilikon olaj rendelés nem okozhat gondot!

A szilikonok nagyon könnyen terjednek a felületeken, nagyon alacsony felületi feszültségük miatt, és nagy összenyomhatósággal rendelkeznek, összehasonlítva a különböző szénhidrogén- és ásványolajokkal. A sziloxán polimerek jó dielektromos tulajdonságokkal rendelkeznek, és figyelemre méltóan ellenállnak a feszültségnek, a természetes öregedésnek, az oxidációnak és a hidrolízisnek.

[wp_ad_camp_1]

Szilikon olaj rendelés elérhető a szilikon-webaruhaz.hu weboldalon, ahol megtalálhatja a legszuperebb olajokat méghozzá a legalacsonyabb áron.  A szilikonolajokat olyan termékekben használják, amelyeket a mindennapi életben használhat. A sziloxán polimerek egyes típusainak jó hidrofil jellegének köszönhetően a kiváló minőségű arcszövetek szilikon típusú lágyítószereket használnak a szövetek „lágy tapintásának” javítására. A szilikonolaj javítja a szövetek puhaságát és selyemszerű sima érzetét, minimális hatással van a szövetek szilárdságára. A legtöbb alkalmazásban használt olaj a PDMS (polidimetil-sziloxán). Ezeket az inert olajokat hidraulikus vagy csillapító folyadékként, dielektromos folyadékként, elektronikai minőségű folyadékként, fűtő- vagy hűtőfolyadékként, diffúziós szivattyúfolyadékként, termosztatikus folyadékként, festékadalékként és otthoni ápolói termék adalékanyagként, kenőanyagként és felszabadító szerként használják.

Ezen alkalmazások bizonyos hányada módosított olajok használatát igényli (pl. Fenilezett olajok a hőstabilitás növelése érdekében), valamint szerves rendszerekben való oldhatóságot és a szerves vegyületekkel való kompatibilitást. A szilikonolajokat széles körben használják kozmetikai, gyógyszerészeti és orvosi alkalmazásokban is. További részletekért és a teljes kínálatért keresse fel a szilikon-webaruhaz.hu weboldalt.