A természetes méhviaszgyertyák

Ha megtanulja a méhviasz gyertyák készítését, új, szórakoztató készségeket szerezhet, és irányíthatja az összetevőket. Használja ezeket, adja el vagy ajándékozza el őket.

Semmi sem nyújt olyan kellemes meleget otthonában, mint egy gyertya lágy fénye. Ezért miért ne élvezné a gyertyafény varázsát, és közben miért ne bízna benne, hogy a beltéri levegő minősége valóban javul? Megtörténhet, de nem a szokásos gyertyával. Ennek az az oka, hogy a boltban vásárolt paraffin gyertyák kőolaj alapú viaszból készülnek, és a vizsgálatok azt sugallják, hogy valójában méreganyagokat bocsátanak ki a belélegzett levegőbe. Ezenkívül egyes gyertyák ólmot tartalmazó kanócból készülnek, amely égéskor a levegőbe kerül, és lerakódik az otthoni felületekre. A paraffinos gyertyák egyik mesés alternatívája a természetes méhviasz gyertya. Tudta, hogy a méhviasz gyertyák természetes légtisztítók? A negatív ionizációnak nevezett folyamaton keresztül dolgoznak.

A méhviasz olyan tüzelőanyag, amely égéskor negatív ionokat termel. Továbbá, mivel ellentétes töltések vonzódnak, ezek a negatív ionok a levegőben lévő pozitív töltésű részecskékre, például baktériumokhoz, vírusokhoz és allergénekhez, például porhoz és pollenhez kötődnek. Még a szójagyertyákat sem lehet összehasonlítani a méhviasszal, mivel a legtöbb szója genetikailag módosított, és növényvédő szerekkel erősen szennyezett. A szakértők szerint még a 100%-os szójagyertyákat is kis mennyiségű paraffinnal kell kezelni, ami azt jelenti, hogy ezek a vegyszerek égéskor is felszabadulnak. Így biztos lehet benne, hogy minőségi, egészséges gyertyát kap. Vagy készítse el saját magának, ami egy másik oka annak, hogy a méhviasz gyertyák készítésének megtanulása nagyszerű lehetőség mindenki számára.