Tehénistálló online vásárlása pillanatok alatt!

A II. világháború után az Egyesült Államokban kifejlesztett, laza házrendszert ma már az egész világon alkalmazzák. Ez a rendszer alapvetően egy fa- vagy fémvázas istállót foglal magában, amely úgy van kialakítva, hogy az állatok szabadon mozoghassanak az istállón belül és esetenként az istálló és a külső udvar között is. A tehenek rendkívül fontos szerepet játszanak a legtöbb kultúrában.

Tehénistálló online olcsón várja a gravetti.hu weboldalon tehát keressen fel minket bátran és itt megtalálhatja a teljes tehénistálló leírást, az árakat valamint illusztrációkat is. A szarvasmarha tulajdonlása gyakran döntő tényező az ember közösségben elfoglalt társadalmi helyzetében, mert a csorda lehet az egyetlen praktikus módja a vagyon felhalmozásának. Nagyobb jelentőséggel bír azonban az a tény, hogy a szarvasmarha magas fehérjetartalmú táplálék forrása, mind a tejé, mind a húsé. A szarvasmarha-állományok összetétele és kezelése jelentősen eltér. Az egyik végletben a nomád pásztorok egy egységként legeltetik az egész csordát. A kereskedelmi tejtermelő teheneinek körülbelül négyötöde fej, egyötöde pedig ellésre vár, míg a 10 hónapos üszők és a különböző korú borjak nagyjából megegyeznek a fejők számával.

Az érett tejelő teheneket évente tenyésztik, és az ellés után 300-330 napig fejik. Közelebbről megvizsgálva kiderül, hogy számos tényező befolyásolja a tejelő állományban található különböző kategóriájú állatok számát. Egy mondjuk 24 tehénből álló állományban, az év során egyenletes ellés és 12 hónapos ellési intervallum mellett, átlagosan havonta két borjú születik. A borjakat rendszerint két-három hónapig külön karámban tartják, így egy 24 tehénből álló állományban négy-hat karámra van szükség. Ehhez minőségi tehénistállóra van szükség. Amennyiben többet tudna meg ezekről kattintson a gravetti.hu weboldalra.