A vállalkozások imázs szakértője Őzse Attila fotós!

A projektben használt fotózás minősége kulcsfontosságú eleme a sikernek. Vállalkozásának nincs meg a megfelelő eszköze és tapasztalata az imázs kialakítására? Mutassa meg a világnak, mi az, ami valójában az Ön vállalkozása, a helyszíni profi fotós által készített minőségi fényképezéssel.

[wp_ad_camp_1]

Őzse Attila fotós egyike azon szakembereknek, akik már több éve a piacon dolgoznak, óriási tapasztalatot összegyűjtve a rendezvényfotózás, a portréfotózás és egyik üzleti jellegű fotózások területén. Függetlenül attól, hogy termékek, portrék vagy más egyedi képekre van szüksége egy projekthez, Őzse Attila fotós tökéletesen és magas színvonalon közreműködik a munkában Önnel, hogy elkészítse a kampányához ideális megjelenést. A munka folyamán beállítja a legjobb megvilágítást, jeleneteket rögzít az Ön munkahelyén, esetleg egy-egy ügyféllel folytatott interakciót örökít meg vagy a termékeket fotózza le profi módon és még sok minden mással is fordulhat hozzá az üzleti fotózás területén. Akkor is nyugodtan forduljon hozzá, ha fotóra van szüksége újságcikkhez vagy sajtóközleményhez. A hordozható mini stúdió készlet kényelmessé teszi a munkatársak portréjának frissítését a helyszínen. A professzionális portré készítés kulcsfontosságú a vállalkozás, valamint az online, a közösségi média és a PR jelenlét hírnevének megerősítésében.

Ha az egyik marketing kezdeményezése egy rendezvény is magába foglal, akkor Őzse Attila fedezheti Önt a megörökítésében. Olyan napirend kidolgozásában segítheti, amely biztosítja, hogy minden fontos részlet a legjobb fényben legyen rögzítve. A sporteseményektől a sajtótájékoztatókig a helyszínen elkészíti a lenyűgöző képek gyűjteményét az Ön számára, amely felhasználható az összes marketing kezdeményezéséhez – nyomtatott promóciók, online és közösségi média jelenlét, valamint professzionális kiadványok készítéséhez is. Keresse fel az ozseattila.com weboldalt, ahol minden részletet megtudhat!