A vízlágyító működése és előnyei!

A vízlágyító esetében a visszamosási fázis eltávolítja a szennyeződéseket az ásványi tartályból. Az ásványi tartály újratöltése nátriummal a sóoldatból kiszorítja a kalciumot és a magnéziumot, amelyet azután a lefolyóba mosnak. Az utolsó fázis friss vízzel öblíti le az ásványi tartályt, és feltölti a sóoldat-tartályt, így készen áll a következő ciklusra.

Vízlágyító működése elolvasható a bolt.agroviz.hu weboldalon ezért látogasson el még ma hozzánk és tekintse meg jobbnál jobb vízlágyítóinkat amelyeket kedvező áron hazavihet. Könnyű elfelejteni, milyen fontos a víz az életünkben. Természetesen szükségünk van rá az étrendünkben, de otthonunkban ez egy eszköz – egy folyékony közeg, amely az anyagot egyik helyről a másikra szállítja. A legtöbb szerszámmal ellentétben azonban a vízhez nem tartozik használati útmutató. Ha így lenne, akkor tudná, hogy az ön által mosottnak hitt edényeket miért borítják foltok, amikor megszáradtak, miért hagy a zuhany alatt lévő víz hártyát mindenen, amihez hozzáér, és miért tömítette el a vízvezeték-rendszerét a tiszta víz.  Amíg a víz a földben van, felveszi az oldható darabokat abból, ami áthalad rajta. Bár ez szennyeződést jelenthet, amely ihatóvá teszi a vizet, sok esetben egyszerűen azt jelenti, hogy a víz a földben található ásványi anyagokat tartalmazza. Ezek közül a kalcium és a magnézium különösen fontos, mert ezek befolyásolják a víz működését az otthonunkban. Ezek az ásványok megkeményítik a vizünket.

A kemény víz egyik hatása az, hogy a szappanok és mosószerek veszítenek hatékonyságukból. Ahelyett, hogy teljesen feloldódna, a szappan az ásványi anyagokkal koagulált szappantúróvá válik. A ragacsos, oldhatatlan túró pedig körbe-körbe kering – tapad a bőrhöz, és valójában gátolja a tisztítást. A mosott haj fénytelennek és élettelennek tűnik. Ennek elkerülése érdekében szerezzen be egy vízlágyítót weboldalunkról, a bolt.agroviz.hu-ról.