A Vulvodynia kezelése szakszerűen

A Vulvodynia krónikus szeméremtest fájdalmat jelent, a fertőzések vagy más bőrbetegségek látható vagy laboratóriumi jelei nélkül. De melyek lehetnek a vulvodynia tünetei?

[wp_ad_camp_1]

A Vulvodynia kezelése szakszerűen csakis a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon ezért nézzen be hozzánk bátran és itt mindent megtudhat a betegségről, valamint a kezelésről is.  Többek között a vulvodyny betegség során égési fájdalom jellemző, amely lehet egy kisebb területen, vagy kiterjedtebben a szemérem területén. Kétféle vulvodynia létezik: A szeméremtest teljes fájdalma, és a hüvely külső részének fájdalma. Ha ilyen tüneteket tapasztal, keresse fel szakembereinket, hogy szakmai kezelést kapjon méghozzá azonnal. A vulvodynia diagnosztizálása a kizáráson alapul: minden olyan betegséget, amely hasonló tüneteket okozhat, ki kell zárni (például fertőzéseket, bőrbetegségeket, allergiákat). A vizsgálat során az orvos pamutpálcával megérinti a szeméremtest egyes részeit.

Mivel a vulvodynia pontos eredete nem ismert, javasolt több módszer kombinálása a kezelésben, de a módszereket és azok sorrendjét egyedileg kell meghatározni. A hatásosnak bizonyult kezelési formák: életmód megváltoztatása, női hormon, helyi érzéstelenítők, kenőanyagok használata, pszichoterápia, izomkezelés biofeedback technológiával, és a műtét. Szakembereink a lehető legkevesebb fájdalommal segíthetnek a tünetek enyhítésében. További részletekért és bővebb leírásért mindenképpen keresse fel a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalt és itt mindent megtudhat csapatunkról és különböző kezeléseinkről is, valamint bővebb leírást talál majd erről a betegségről. Weboldalunkra kattintva megtalálhatja elérhetőségeinket és klinikánk címét is, valamint más betegségekről is olvashat majd.