Acrylgel kedvezményes áron az interneten

Ha hosszabb körmöket szeretne, vagy meglévő körmei formáját szeretné megváltoztatni, akril hosszabbítást kínálunk. Általában a kezdeti teljes készlethez hegyeket alkalmaznak (gondoljunk csak a „műkörmökre”), majd az akrilt, amely egy polimer por, és a monomer folyadékot, amelyeket együtt használnak a tetejére. Az akril megkeményedik a levegő hatására. A körmeit ezután formázhatja és olyan hosszúra hagyhatja amilyenre csak akarja, végül pedig a körmeinek színt is adnak.

Acrylgel rendelhető a marilynails.hu weboldalra látogatva, tehát nem kell messzire mennie ha ön is akril gélt keres, hiszen nálunk a legjobb termékeket találhatja meg. Az akril körmök folyadék és púder kombinációjából készülnek, amelyet ecsettel fektetnek a körömre. A keverék felvitele után a körmeit reszeljük és úgy formáljuk, hogy utánozzuk a természetes körmök megjelenését. Az akril körmök formázása után minden körmöt általában normál alapréteggel, körömlakk színnel festenek, és fedőréteggel fejezik be. Ezután a körmöket ventilátor alá helyezzük, hogy megszáradjanak. Az akril körmök kemény, védőréteget képeznek a por és folyékony hibrid keveréknek köszönhetően, amelyből készültek. Mivel az akril körmök tartósak, általában nem kell attól tartani, hogy megrepednek, eltörnek vagy felemelkednek a körmei az akril használata közben (még azt is észreveheti, hogy a természetes körmök hosszabbak és gyorsabban nőnek akrillal).

Az akril körmök felhordásához körömtechnikusa először a saját körmét reszeli le, hogy érdesített felületet érjen el, ami jobb kötést hoz létre a ragasztó felhordásakor. Az akrilport összekeverjük az oldószerrel, és formát hozunk létre, amelyet azután a saját körmünkre rögzítünk. Miután megszáradt, az öntött köröm formázható és reszelhető, így természetes megjelenésű, hosszabb körmök maradnak. Amennyiben többet tudna meg és rendelni szeretne nézzen be a marilynails.hu weboldalra.