Ágaprító kölcsönzés Budapest egész területén!

A tavasz bekövetkeztével a kerti munkálatok is megkezdődnek. Sok esetben metszéssel kezdik el a kertészek vagy hobbikertészek a tavaszi kerti munkákat. Majd ezt követően az ágak vagy gallyak eltakarításával foglalatoskodnak, ami viszonylag sok és felesleges munkát vesz igénybe.

[wp_ad_camp_1]

Az ágaprító kölcsönzés Budapest egész területén elérhető. Az ágaprító tökéletes megoldást jelent, ha el szeretné távolítani egyszerűen a kerti hulladékot. A hulladék újrahasznosítása is szóba jöhet, amennyiben egy megfelelően hatékony ágaprítót használ a célra. A könnyű kerti hulladék esetén az elektromos aprító elvégzi a munkát, de vastag fás anyaghoz nagy teljesítményű benzinmotorra lesz szüksége. Ha nem biztos benne, melyik aprítókészülék a legmegfelelőbb a munkához, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a 06 30 555 0778-as telefonszámon és kérdezzen rá! A kölcsönzés egyszerű és gyors, ráadásul igény esetén biztosítjuk gépjeink ki- és visszaszállítását saját szállítóeszközeinkkel.

Korlátolt képességeik ellenére ezek a kerti aprítók kényelmesek és praktikus felszerelések, amelyek tökéletes feladatot nyújtanak a hobbikertészet területén. A Dolmar az egyik legerősebb elektromos kerti aprítók közé tartozik. A nagy teljesítményű 2500 W-os motor egy zúzó dobbal kombinálódik, hogy könnyen kezelje akár a 42 mm átmérőjű kerti hulladékokat. Ez az aprító kicsivel csendesebb, mint az üzemanyagos változat, és a dobot nem kell olyan gyakran cserélni. Túlterhelés elleni védelemmel és hátrameneti funkcióval is rendelkezik, hogy megkönnyítse az elakadások eltávolítását. Ha ki kell nyitnia, ez szerszámok nélkül könnyen megtehető. Az automatikus biztonsági kapcsoló megakadályozza a működést és a baleseteket tisztítás közben. Nagy teherbírású fém vázszerkezettel, nagy 67 L-es gyűjtő konténerrel és robusztus kerekekkel van ellátva. Béreljen Ön is a bestrent.hu weboldalán ágaprítót Budapesten és kezdje el a tavaszi munkálatokat a kertben!