Az Axn mai és holnapi műsorai

A Harrow egy ausztrál televíziós drámasorozat, amelynek főszereplője Ioan Gruffudd, mint Dr. Daniel Harrow. Az első sorozat premierje az ABC -n 2018. március 9 -én volt, és 10 epizódból állt. 2018 májusában az ABC berendelte a második évadot, amelynek premierje 2019. május 12 -én volt. 2019 októberében az ABC a harmadik évadot is berendelte amelynek premierje 2021. február 7 -én volt. A sorozat az axn-en is megtekinthető.

Axn műsor teljes egészében a Harrow sorozattal együtt megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát nem fogja majd megbánni ha ide kattint. Dr. Daniel Harrow törvényszéki patológus történetét meséli el a sorozat, teljesen figyelmen kívül hagyva a tekintélyt. Változatlan empátiája van a halottakkal szemben, ami segít a legkülönösebb esetek megoldásában is. Ha hajlandó minden szabályt meghajlítani, elhatározza, hogy hangot ad az áldozatoknak, és feltárja az igazságot a velük történtek mögött. Eközben egy szörnyű titok a múltjából fenyegeti őt, családját és karrierjét. Ioan Gruffudd, mint Dr. Daniel Harrow, a Queenslandi Igazságügyi Orvostudományi Intézet (QIFM) vezető orvosszakértője, okos és mesterkedő tudós, aki mindig meg akarja találni az igazságot, de rejteget egy sötét titkot. Mirrah Foulkes, Soroya Dass őrmester, a Queenslandi Rendőrség bűnügyi nyomozója és Harrow szerelme (1. évad).

Remy Hii, mint Simon Van Reyk, igazságügyi patológus, Harrow asszisztense és védence (1–2. évad). Anna Lise Phillips, mint Stephanie Tolson, Harrow volt felesége és Fern édesanyja, valamint általános iskolai tanár (1-2.évad). Darren Gilshenan, mint Lyle Fairley, a QIFM patológusa, aki határozottan hisz a szabályok betartásában, de mindig Harrow árnyékában találja magát. A sorozat egy visszatekintéssel kezdődik, amikor egy csuklyás alak ledob egy holttestet a folyóba az éjszaka közepén. Amennyiben érdekelné a sorozat nézzen be a musor.tv weboldalra.