Az új Opel Crossland ideális a természetben és a városban kalandozóknak egyaránt

Egy autó mely méreteiből adódóan remek választás lehet akár túrázáshoz, akár a család városban való közlekedésére. Az Opel márka garancia a megbízhatóságra, s ez a SUV modell emellé még igen mutatós darab is!

Az új Opel Crossland rendkívül dizájnosra sikerült, köszönhetően a gyártó jól megválogatott szakembereinek. Külleme remekül ötvözi az eleganciát, a stílust, a modern vonulatot egyaránt. Egy ilyen autó után biztosan többen is megfordulnak az utcán, s egy jó megjelenésű autót máris kényelmesebben vezet a sofőr is. Természetesen az Opel Crossland belső tere is nagyban hozzájárul a kényelemhez. A nagy tér, az állítható hátsó ülések garantáltan biztosítják a pihentető utazást, legyen az hosszú vagy rövid útszakasz. A különböző vezetés-támogató lehetőségek pedig a biztonságról gondoskodnak. A sávelhagyás-jelző, a 180 fokos tolatókamera vagy a szemmagasságú kijelző mind arra hivatottak, hogy egyszerűbbé és veszélytelenné tegyék az autózást minden utas számára. Az innovatív LED fényszórók szintén a biztonságos és kényelmes vezetést támogatják. A Crosslandben kiválóan érvényesül a KRESZ-ben szereplő „látni és látszani” elv!

Az opelkoros.hu weboldalon részletes tájékoztató található az Opel Crossland különböző modelljeiről. A konfigurátor segítségével pedig mindenki egyénre szabhatja a kiválasztott modellt. Vásárlás előtt azonban érdemes elvinni az autót egy tesztvezetésre, hiszen így lehet leginkább megbizonyosodni arról, valóban jó választás-e az érdeklődő számára. A tesztvezetésre online is lehet jelezni az igényt, az opelkoros.hu oldalon található „Tesztvezetés” menüpontban, néhány sor kitöltésével. Válassza ki a legszimpatikusabb modellt és vásárolja meg azonnal az opelkoros.hu raktárkészletéről, így mielőbb átadhatja magát a prémium kényelemnek!