Delaware legjobb partjai

Pihentető menekülést keres a hétköznapok nyüzsgése elől?  Vegye fel a papucsot, és élvezze a nyári napsütést a környék legszebb tengerpartjain pihenve. Delaware biztosan el fogja varázsolni csodás tájaival.

A Woodland Beach Smyrna városában található. Kicsit vadabb mint más strandok, és magas fű veszi körül. Nyáron meleg és hívogató, télen pedig időnként esik a hó! A homok, a tenger és a hó éles kontrasztja lenyűgöző – bármilyen évszakban is jár itt, magával fogja ragadni ez a kis part. A Broadkill Beach a Delaware-öböl mentén található. Az egyik sajátossága az, hogy 2000-ben ez lett az első patkórák-rezervátum Delaware-ben. Vigyázzon, hova lép, nem akarja, hogy becsípje a lábujjait! A strand határos a Prime Hook National Wildlife Refuge területtel, így rengeteg természet és vadvilág található a közelben. Ez távolabbi és eldugottabb, mint más delaware-i strandok, így ha egy magányos sétát szeretne a tengerparton, akkor imádni fogja itt.

Slaughter Beach kisvárosának a nevében benne van a legjobb látványosság! A turisták mellett a strand fantasztikus vadvilágnak is otthont ad. Ide vonzza a fészkelődni érkező parti madarakat és mocsári teknősöket. A fiókák április és május környékén kelnek ki. Egy másik híres lakója a patkórák, és akár egy Monarch pillangót is megpillanthat, amint elrepül. Ha szereti a biológiát és a tengeri vadvilágot, ez egy nagyszerű választás. De még ha nem is rajong a vadon élő állatokért, a megszakítás nélküli homokos strand hosszú szakasza elegendő ahhoz, hogy bárkit elcsábítson egy napozásra vagy egy kellemes sétára a tengerparton naplementekor. Ha pihentető tengerparti napok és nyüzsgő éjszakák keverékét keresi, akkor imádni fogja a Dewey Beach strandjait. A város az óceán és egy széles öböl között fekszik, így rengeteg hely van, ahol úszni lehet, és lenyűgöző kilátás nyílik a vízre.