Üveggyapot – ahol a jó szigetelés kezdődik!

Az építőipar jelentős változásokon ment át az elmúlt évtizedekben, s ez alatt hatalmas hangsúlyt kapott az épületek szigetelésének fontossága. Ezt a kiemelkedő területet pedig a jó minőségű és időt álló szigetelőanyag képes lefedni.

Az üveggyapot az egyik legelterjedtebb szigetelőanyag a világon. A termék fő alapanyaga az üvegtörmelék, valamint kvarchomok. Az üveggyapot szálak nagyon vékonyak, s ebből a szálszerkezetből adódik, hogy nagyon könnyen lehet vele bánni, illetve, hogy rugalmassága miatt remekül kitölti a kívánt teret. Minél vékonyabb az üveggyapot szál, annál jobb a termék hőszigetelő képessége. Az üveggyapotot azért alkalmazzák széles körben, mert könnyen kezelhető eszköz, más szigetelőanyaghoz képest az ára is rendkívül kedvező és hosszú élettartamra van kitalálva. A hoszigetelesjoaron.hu oldalon számos méret közül válogathatnak a megrendelők.

A különböző vastagság mellett a testsűrűséget is ki lehet választani az üveggyapotnál, s érdemes ezt a szigetelni kívánt területhez igazítva megtenni. A kisebb testsűrűségű üveggyapot padlásfödém és álmennyezet szigetelésre ajánlott, míg a nagyobb testsűrűségű változatát a tetőterek, válaszfalak, valamint előtétfalak készítésekor szokás alkalmazni. Az üveggyapot kapható göngyöleg és lemez/tábla változatban is, s árai a hoszigetelesjoaron.hu oldalon négyzetméterben vannak meghatározva. Az, hogy színük sárga, barna esetleg fehér, az előállítás során alkalmazott eljárás és a felhasznált anyagok befolyásolják. Az üveggyapot számos olyan előnnyel rendelkezik, mely az építőiparban remekül kifizetődik. Érdemes hát beruházni rá, hogy a legjobb minőségű szigeteléssel legyen ellátva az adott épület. Keressék bizalommal a hoszigetelesjoaron.hu weboldalt, ahol telefonon és email-en is állnak szolgálatára minden leendő és meglévő ügyfélnek!