Műszempillát szeretne feltenni, de érzékeny a szeme?

A bőrgyógyászok nem feltétlenül javasolják a műszempillák szálankénti felhordását. Még ha jól is néznek ki, a műszempillák vagy szempilla-hosszabbítások allergiával és bőrirritációval járhatnak, és kellemetlen érzést okozhatnak, és néha állandó problémákat okoznak a nők természetes szempilláival.

Nem biztos benne, hogy milyen szempillát érdemes megvenni? Nagyon sokféle műszempilla közül lehet választani. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Szintetikus, selyem vagy nyérc szempillák: külön erre a célra kialakított félpermanens ragasztóval hordják fel őket. A teljes szempilla-készlet felhordása körülbelül két órát vehet igénybe. Természetes megjelenésű szempillák: Finom megjelenésűek, és extra hosszúságot és vastagságot biztosítanak. Azokra a napokra javasoltak, amikor természetes megjelenést szeretne. Full szempillák: Ezek a szempillák nyilvánvalóan sokkal vastagabbak, mint a természetesek. Bár ezek a szempillák túl nehéznek tűnhetnek a mindennapi viselethez. Hosszú és rövid szempillák: Ez a szempillakategória merész, hosszabb és rövidebb szempillákat tartalmaz. Némelyikük keresztezett darabokat tartalmazhat, mások egyenesek, de a hegycsúcs hosszában mutatkozó kifejezett különbség a legnagyobb jellemzőjük.

Szempilla felhordása tincsenként: Különböző hosszúságúak, és egyenként rögzítik őket, amíg a szempillavonal meg nem telik. Az alkalmazási folyamat nehezebb, de természetesebbnek tűnnek ott, ahol a szemhéj és a szempillavonal találkozik. A menetes szempillák általában 30-60 különböző hosszúságú szálból álló készletekben kaphatók, így az egyik legjobb lehetőség a testreszabható megjelenéshez. Strip műszempillák – Ahogy a neve is sugallja, a műszempillákon egy vízszintes sáv található a szempillavonal tetején. Ezek a szempillák mindaddig jól működnek, amíg megtalálja a szemformájához illő stílust.