Liebherr fagyasztószekrény tökéletes belső kialakítással

A Liebherr készülékei számos kiváló tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek miatt mindenképp megéri ezeket a termékeket választani. Ha a kiváló minőség mellett az is fontos, hogy a fagyasztó praktikus megoldásokkal legyen felszerelve, akkor a Liebherr termékei jó választásnak bizonyulnak.

Liebherr fagyasztószekrény számos téren kiváló döntésnek bizonyul. A készülékek kívülről erős rozsdaacél borítással rendelkeznek. Több méretben megvásárolhatók, így akár kisebb, akár nagyobb készülékre van szüksége, biztosan megtalálja, amit keres. A fagyasztószekrények álló kialakításban elérhetők, így kis helyen is elférnek, ráadásul nem kell lehajolni, valamint mindent egy helyre bezsúfolni. Az átlátszó tárolórekeszek praktikusan vannak kialakítva és elhelyezve, így mindent külön lehet elpakolni, nem kell attól tartani, hogy a különféle eszközök összekeverednek. A rekeszek zárt kialakításúak annak érdekében, hogy a fagyasztóajtó kinyitásakor se áramoljon ki a hideg levegő. Az átlátszó fiókokat nem kell kihúzni, mivel anélkül is látni lehet, hogy mit rejtenek.

A fagyasztók egészen mínusz tizenöt Celsius fokig képesek ellenállni az alacsony hőmérsékletnek, így semmi akadálya, hogy például a garázsban vagy más kevésbé fűtött helyen legyenek elhelyezve. Mindenképp meg kell még említenünk az automatikus SuperFrost funkciót is, aminek köszönhetően az ételek energiatakarékosan és egyszerűen fagyaszthatók le. A belső hőmérséklet rövid idő alatt mínusz harminckét fokra hűl, így a nagy hidegben megmarad az élelmiszerek tápanyagtartalma. Hatvanöt óra elteltével az automatikus funkció újra visszavált normál funkcióra. Bővebb információkért látogasson el a premiumhuto.hu weboldalra és tekintse meg mielőbb a minőségi kínálatot!