Ázsia országok leírásai online!

A világ legrégebbi kultúráinak, lenyűgöző építészetnek, gyönyörű természeti tájaknak, finom ételeknek és barátságos helyieknek otthona, Ázsia mindent felkínál a turistáknak ahhoz, hogy tökéletes nyaralásuk legyen.

Ázsiai országok leírásait olvashatja el az axa-assistance.hu weboldalon, ahol utazási biztosítást is köthet a lehető legkedvezőbb áron akár az egész családnak. A pörgős, izgalmas Bangkoktól és Tokiótól a Koh Phi vagy a Halong-öböl szenzációs strandjaiig a kaland mindenhol megtalálja önt, ahol egy ázsiai körút során megfordul. Minden régió más, és a konyhája, kultúrája valamint történelme ugyanolyan lenyűgöző mindenhol ahol megfordul.  Csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen nyaralásra Ázsiában, és hagyja, hogy utazása olyan bennfentes élményeket és varázslatos pillanatokat hozzon Önnek, amelyeket sehol máshol nem talál. Ázsia ad otthont a világ legkorábbi építészetének és ősi birodalmainak, és tele van lenyűgöző történelmi helyszínekkel, amelyek mindegyikének megvan a maga egyedi varázsa. Az ázsiai konyhák minden fillért megérnek. Az ízletes ételek mindenhol várják önt, és mi a legjobb dolog ezekkel kapcsolatban? Nagyon olcsók. Thaiföldön mindenhol finom fűszeres ételeket talál, kedvező áron. Malajziában a kiváló kínai, maláj és indiai konyha széles választéka megtalálható az egész országban.

Míg Vietnamban a legtöbb étel nedves és leveses, a sült rizset és a száraz rágcsálnivalókat is népszerűen fogyasztják és árusítják. Azok számára, akik más nemzetközi konyhákra vágynak, nyugati és közel-keleti éttermek is elérhetők Hanoiban és Ho Si Minhben. Az utcai étel mindig a legjobb! Bangkok tömegközlekedése meglehetősen megbízható. Vonattal is utazhat, a viteldíj valamivel drágább, mint a nyilvános buszokon, de időt takarít meg a forgalomra. Amennyiben biztosítást kötne ázsiai utazására, keresse fel az axa-assistance.hu weboldalt.