Balesetvédelmi fólia törékeny felületekre

Az üveg törékeny, ezt már kiskorúnkban is megtanultuk, így érthető, hogy gyerekeinknek is igyekezzük átadni ezt a tudást. A kis örökmozgók, azonban a játék hevében a legkevésbé sem arra gondolnak, hogy mi az, amit szabad és mi az, amit nem, hanem átadják magukat az önfeledt játéknak, így könnyen történnek balesetek.

[wp_ad_camp_1]

Balesetvédelmi fólia nem akadályozza meg a törést, ellenben azt igen, hogy a szilánkok megsebesítsék a gyerekeket vagy bárkit, aki a törés pillanatában az üveg közelében van. Nem csak játék közben törhetnek az üvegfelületek, hanem egy ügyetlen mozdulat vagy az időjárási viszontagságok hatására is. Éppen ezért fontos, hogy bebiztosítsuk gyermekeink és egész családunk védelmét. A hatalmas üvegablakok csodálatos látványt nyújtanak, megnyitják a teret, különösen a padlótól a mennyezetig érő ablakok. Ma már az ajtók nagy része is üveges, ami bár dizájnos, ugyanakkor itt is fennáll az esély, hogy a törékeny felület eltörik. Mi a megoldás a szilánkosan törő üvegre? A balesetvédelmi fólia akkor is egyben tartja az üveget, ha eltörik, így nem fog senkit megsérteni.

Szeretteink védelme nem csak abban merül ki, hogy figyelmeztetjük őket, hogy kössék be magukat, melegen öltözzenek, ha hideg az időjárás, hanem abban is, hogy igyekszünk megóvni őket a nem várt veszélyektől is. Ha törik az üveg, akkor jobb, ha senki nincs a közelben. Ha viszont mégis, akkor remélhetőleg az üvegen balesetvédelmi fólia van. Ha az Ön ablakain még nincs fólia, akkor érdemes ellátogatni a wfcablakfolia.hu weboldalra, ahol nem csak részletes információkat talál a kiemelkedő minőségű Skyfol fóliákról, hanem elérhetőséghez is jut. A Skyfol kiváló ablakfóliákkal nem csak biztonságban tudhatja családját, hanem az otthonába való betörést is megakadályozhatja, legalábbis megnehezítheti a betörők dolgát.