Belátás elleni fólia – Mit kell róla tudni?

Manapság körül vesznek minket a hatalmas üvegfelületek, amik ugyan impozáns látványt nyújtanak, azonban van velük egy nagy probléma. Még pedig, hogy nagyon könnyen át lehet látni rajtuk, így otthonunk nyugalmát nem tudjuk felhőtlen élvezni, hiszen a kíváncsi tekintetek megzavarják privát életünk nyugalmát.

[wp_ad_camp_1]

Belátás elleni fólia segítségével megteremthető az a világ, amelyben kényelmesen élhetjük mindennapjaink, anélkül, hogy bárki zavarna vagy bepillantást nyerne privát életünkbe. Mindezt természetesen úgy, hogy az üvegen keresztül beáramló fényt nem feszítjük el és a lakás nem borul sötétségbe. A redőnnyel, függönnyel és reluxával pont az a probléma, hogy bár megakadályozzák a belátást, viszont a fény bejutását is. Márpedig az emberek többsége nem szívesen gubbaszt az üres lakásban. A belátás elleni fólia megakadályozza, hogy a kíváncsi tekintetek a lakáson belülre is eljussanak. Gyakorlatilag úgy működik, mint a kihallgató helyiségek üvege. Tehát az éjszaka beálltakor, miután villanyt kapcsoltunk, be lehet látni, így szükség lehet másodlagos belátás elleni eszközök alkalmazására.

Ha mindenképp szeretnénk a teljes belátást megakadályozni bizonyos helyiségekben, akkor érdemes teljes belátás elleni fóliát alkalmazni, mely homokfúvott felületének köszönhetően átengedi a fényt, viszont egyik irányba sem lehet átlátni. Ezeket a fóliákat előszeretettel alkalmazzák irodákban, mellékhelyiségekben, öltözőkben, orvosi rendelőkben, ugyanakkor akár otthonában is használhatja, például a fürdőszobában. Ha szeretnénk megőrizni otthonunk privát nyugalmát, akkor mindenképp érdemes elgondolkodni a belátás elleni fólia alkalmazásán. Bővebb információk, hasznos tanácsok és elérhetőség a perfektfolia.hu weboldalon találhatók!