Bértárolás kapcsán egy profi hűtőház nagy segítséget jelent

Noha egy fagyasztott élelmiszerekkel foglalkozó vállalkozás, illetve vendéglátóhely esetében a precízen kiszámított, folyamatos utánpótlás elengedhetetlen a zökkenőmentes működéshez, időnként szükséges lehet nagyobb mennyiségű termék hűtésére is. Amennyiben nem rendelkezünk erre elegendő kapacitással, akkor a bértárolás jelenti a leginkább kézenfekvő alternatívát.

Szerencsére ma már könnyedén elérhető olyan hűtőház, amely kellő befogadóképességgel bír. A Jég-Sziget hatalmas raktárjaiban akár ipari mennyiségű fagyasztott, illetve előhűtött élelmiszer elhelyezésére is van lehetőség. A két csarnok összesen mintegy 900 négyzetméternyi hasznos területtel rendelkezik, így akár 1000 darab EUR raklapnyi áru tárolása sem jelent gondot. Emellett a hűtőház egy speciális részén, az úgynevezett sokkoló fagyasztó kamrában mintegy 10 tonna élelmiszer gyorshűtése is kivitelezhető. A létesítmény emellett kiváló elhelyezkedésével könnyíti meg a logisztika szervezését.

A komplexum ugyanis Budapest szomszédságában, a nagytarcsai ipari park szívében található, ami egyszerűen megközelíthető az összes fő autópályáról. Természetesen a hűtőház gyakorta önmagában még nem jelent elégséges megoldást a nagyobb mennyiségű termék kezelésére. Szerencsére a jelentős tapasztalattal rendelkező szakemberek igény szerint a további terheket is leveszik a vállunkról. A komplex szolgáltatás keretében ugyanis nem csak a hűtőház funkcióit használhatjuk ki, de szükség esetén a csomagolás – ideértve az esetleges átcsomagolás is – kivitelezhető. Ami további hatalmas előnyt jelent, hogy erre kiemelt kapacitást fordítanak, hiszen naponta akár 24 tonnányi áru kartonozása és címkézése is kérhető. Egy olyan területen pedig, ahol az idő és a hatékonyság ekkora befolyással bír, ez hatalmas könnyebbséget jelenthet.