Beton térelválasztó elemek a legjobb minőségben!

A beton térelválasztó nagy formátumú építőelem betonból vagy könnyűbetonból készült falakhoz vagy terekhez. Bővebben ezekről weboldalunkon olvashat majd.

Beton térelválasztó elemek rendelhetőek a gravetti.hu weboldalon, tehát nem fogja megbánni ha ide látogat, hiszen a legjobb termékeket rendelheti meg méghozzá kedvezményes áron. A betonban lévő légkamrák javítják a hőszigetelést. Többnyire téglalap alakúak. A légkamrákat általában felül zárják. Ritka esetekben nyitva maradnak, és statikailag megerősítő szerkezetek átvezetésére szolgálnak a falon. A légkamrák alul nyitottak, így a habarcs felhelyezéskor egy kicsit behatol a kamrákba és vízszintesen stabilizálja a falat. Az üregek megkönnyítik a beton térelválasztó elem kőműves fejszével történő kettévágását vagy másfajta felosztását. A térfogatsűrűség többnyire 0,8 és 1,4 g / cm³ között van. Az F90 tűzvédelmet 17,5 cm-es falvastagságtól érik el; A tűzvédelmi térelválasztásnak 30 cm-re van szükségük. A beton térelválasztó elemek külső falként a mai szabványok szerint további szigetelést igényelnek.

A térelválasztó elem betonból készült, öt oldalról zárt tégla, amelynek kamrái a tárolótérre merőlegesek, névleges magassága ≤238 mm vastag ágyazatú falazat esetén, vagy ≤249 mm névleges magasságú lapos falazat esetén. A szokásos szélességek 11,5 cm, 12 cm, 17,5 cm, 24 cm, 25 cm, 30 cm, 36 cm, 38 cm és 49 cm. Hogy a tömbök ne váljanak túl nehézkessé a falhoz, a szélesebb kövek rövidebbek, mint a keskenyebbek. A tömegek térelválasztó elemenként többnyire 15 és 25 kg között vannak. A tipikus arányok (szélesség cm-ben) 11,5 × 49, 25 × 38, 30 × 38 és 38 × 25. A széles oldalakon gyakran hornyok vannak beépítve. Egyes gyártók más méreteket is kínálnak. Amennyiben többet tudna meg a beton térelválasztásról vagy árainkat tekintené meg nézzen be a graveti.hu weboldalra.