Biztonságban az utakon télen-nyáron

Bármennyire tapasztalt sofőr vagy, bármikor adódhat olyan esemény, váratlan helyzet, amikor elveszted irányításod az autód felett és másodpercek alatt kell döntened. Ha jól döntesz, azzal akár egy súlyos balesetet is elkerülhetsz!

Téli vezetéstechnikai tréning kiváló lehetőség arra, hogy fejleszd vezetéstechnikai képességed és magabiztosabbá válj az utakon. Télen jóval gyakrabban fordulhatnak elő veszélyes szituációk, a jeges utakon könnyű elveszíteni az autó felett a kontrollt. A többség ekkor pánikszerűen rátapos a fékre és összevissza tekergeti a kormányt. Ha szeretnél fejlődni és magabiztosan vezetni, illetve kezelni a veszélyes helyzeteket, akkor azt javasoljuk, hogy vegyél részt egy téli vezetéstechnikai tréningen, így akkor sem kell aggódnod, amikor lehűl az időjárás és leesik az első hó. Az Euroring Versenypálya és Rendezvényközpont vezetéstechnikai tanpályáján minden adott ahhoz, hogy veszélyes helyzeteket gyakoroljanak a résztvevők biztonságos körülmények közt. A pálya kialakítása és technikai felszereltsége lehetővé teszi, hogy kerülés és ESP rendszer tapasztalása, helyes manőverezés, íveken történő autózás, vizes és jeges úti szimuláció, vészfékezés-célfékezés és ABS rendszer tapasztalása történjen a pályán.

Az Euroring vezetéstechnikai pályán nem csupán autós, hanem motoros tréningeken való részvételre is van lehetőség. A szakképzett és tapasztalt instruktorok végig segítik a résztvevőket, akik így rendkívül hasznos tapasztalatokat és tudást szereznek, amit a későbbiekben veszélyes helyzetekben kamatoztatni tudnak és elkerülhetik a súlyos közlekedési baleseteket. Ha szeretnél magabiztosan vezetni a téli utakon, akkor számodra is érdekes lehet a téli vezetéstechnikai tréning, amelyről az euroring.hu weboldalon tudhatsz meg bővebb információkat!