Biztonságos és minőségi füstelvezető kupolák

Minden épületben létfontosságú szempont a füstbiztonság. Az épületek sokféle formában és méretben léteznek, és úgy kell megtervezni és felszerelni őket, hogy tűz esetén legyen idő a menekülésre. Akár elektromos, pneumatikus vagy mechanikus vezérlőrendszereket részesít előnyben, egyszerű és hatékony füstkezelési megoldásokkal segítünk felkészülni a lapostetőkön is füstelvezető kupolákkal.

Füstelvezető kupolák rendelhetőek a ctw.hu weboldalra látogatva, tehát itt a helye nálunk ha ön is régóta keres minőségi kupolákat és nem szeretne túl sokat költeni. A füst- és hőelvezető szellőztető egységek (SHEV-egységek) minden tűzvédelmi koncepció alapvető elemei. Ezek az életmentő, vagyonvédelmi rendszerek a „megelőző tűzvédelem” kötelező követelményei. Követelmények egész sorát biztosítjuk, az Ön projektjeihez szabva: csak nyitott/zárt, pneumatikus, tanúsítvánnyal rendelkező kupolákat gyártunk regionális építési előírások és ipari építési irányelvek szerint tervezett és méretezett formában tetővilágító kupolákhoz. Az opcionális zárás funkció egyszerű, pneumatikus záráshoz használható. Előnye: Többé nem kell a tetőre menni a kupolák zárásához.

Ez azt jelenti, hogy rövid időközönként kényelmesen tesztelheti a kupola funkciót a riasztóberendezés segítségével. Távkioldó pneumatikus és/vagy elektromos is lehet. Nyitott/zárt egységek működési tesztje is elérhető CO2 vagy sűrített levegő esetén. Ennek a füstelvezető kupolának a vezérlése egy kézi kioldógombon és egy automatikus riasztón keresztül történik, amely elindítja az elektromos vezérlőegységet. Bővebb leírásért és a füstelvezető kupola megtekintéséért nem kell mást tenni, mint benézni weboldalunkra a ctw.hu-ra és itt a szeme elé tárul majd a teljes kínálat is.