Comedy central tv műsora

Comedy Central egy szórakoztató csatorna amely jobbnál jobb amerikai filmeket és sorozatokat sugároz. Az egyik legnézettebb sorozata az Agymenők.

[wp_ad_camp_1]

Comedy central teljes műsor megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát nézzen be hozzánk bátran és tekintse meg az egész heti comedy central műsort. Az Agymenők az egyik legnézettebb sorozata a comedy centralnak. ez egy amerikai szitkom, amelyet Chuck Lorre és Bill Prady készítettek, mindketten Steven Molaróval együtt a sorozat ügyvezető producerei voltak. Mindhárman főíróként is tevékenykedtek. A műsor premierje a CBS-en 2007. szeptember 24-én volt, és 2019. május 16-án fejeződött be, tizenkét évad alatt összesen 279 részt sugárzott. A műsor eredetileg a Kaliforniában, Pasadenában élő öt szereplőre összpontosult: Leonard Hofstadterre és Sheldon Cooperre, mindkettő a Caltech fizikusa, akik együtt laknak. Penny, a pincérnő és a aki az emelet túloldalán lakik. Leonard és Sheldon legjobb barátai és munkatársai Howard Wolowitz repüléstechnikai mérnök és Raj Koothrappali asztrofizikus. Az idő múlásával a mellékszereplőket főszerepekké léptették elő, köztük Amy Farrah Fowler idegtudós, Bernadette Rostenkowski mikrobiológus, Leslie Winkle kísérleti fizikus és Stuart Bloom a képregénybolt tulajdonosa.

A műsort élő közönség előtt vették fel, a Warner Bros. Television és Chuck Lorre Productions vezetésével. Az Agemynők az első évad során vegyes kritikákat kapott a kritikusoktól, de a fogadtatás kedvezőbb volt a második és a harmadik évadban. A korai vegyes kritikák ellenére a műsor hét évada az utolsó televíziós évad besorolás tíz legjobbja közé került. A műsort 2011-től 2014-ig jelölték a kiemelkedő vígjátéksorozatnak járó Emmy-díjra, Jim Parsonsnak pedig négyszer elnyerte a vígjáték-sorozat kiemelkedő főszereplőjének járó Emmy-díjat. Összesen hét Emmy-díjat nyert el 46 jelölésből. Ha azt szeretné megtudni, hogy mikor nézheti meg ezt a sorozatot, keresse fel a musor.tv weboldalt.