Csodás csillagtérkép ajándék mindenkinek!

Saját csillagtérképek létrehozásához lépjen fel a csillagokalatt.hu webhelyre, és válassza ki a különleges pillanatának helyet és az idejét. A motor kiszámítja az azimutot, és leképezi a csillagok helyzetét egy adott pillanatban. Ezután választhat egyet a különböző dizájnok, három méret és a különböző keretopció közül. A kép fölé személyre szabott címet is beírhat.

Csodás csillagtérkép ajándék rendelhető a csillagokalatt.hu weboldalon, tehát mindenképpen keressen fel minket ha ön is valami különlegessel lepné meg szeretteit. Csapatunk egyedi csillagtérképei az Ön által választott helyen és időpontban ábrázolják az éjszakai égboltot. Tehát, ha szeretné megörökíteni az esküvő napjának csillagos éjszakáját, az első ház megvásárlásának napját vagy gyermeke érettségijét, megteheti egy nagyon klassz csillagtérkép segítségével. Csak adja meg a nagy esemény helyét és idejét (lehet a múltban vagy a jövőben is), és a csillagok egyedi elrendezése egy pillanat alatt kiszámításra kerül. Dedikációt is mellékelhet, de ha inkább egyszerű szeretne maradni, az egyéni csillagtérkép kinyomtatható szöveg nélkül, kivéve a dátumot és a helyet. Személyre szabott csillagtérképét vékony, de tartós fotótáblára nyomtatjuk, több tetszetős szín közül választhat. Választhat rácsrendszer vagy csillagkép-diagram hozzáadása közül. Visszafogott és elegáns, élesen nyomott és szakszerűen mart csillagtérképünk azt a kifinomult kidolgozást nyújtja, amelyet a legnagyobb pillanatok megkövetelnek.

Az ajándékozás olyan művészet, amelyet sok ember nem biztos, hogy elsajátít élete során. A tökéletes ajándék megtalálása azt jelenti, hogy figyelembe kell vennie a címzett preferenciáit, az ajándék minőségét és természetesen a költségvetését. Ha meg akar lepni valakit, valami egyedire törekszik. Ilyen egyedi ajándéka csillagtérkép is. Amennyiben többet tudna meg ezekről, látogasson el a csillagokalatt.hu weboldalra.