Ingyenes és szórakoztató programok Chicagoban

Azt mondják, hogy az életben a legjobb dolgok ingyenesek, és ez minden bizonnyal igaz Chicago merész városában. Kényeztesse magát egy epikus városi kalanddal, és élvezze a végtelen zöldterületeket, parkokat, mólókat és folyami sétákat, amelyek tele vannak élettel, és egy fillérbe sem kerülnek!

Bár a felhőkarcolók és a nagyvárosi kultúra tagadhatatlanul szép, nem ezek a inspirálóbb részei a középnyugati metropolisznak. Ha szereti a kultúrát, akkor Chicagoban otthonosan fogja érezni magát. Számtalan szórakoztató és tanulságos órát tölthet el a világ leghíresebb művészeti és történelmi múzeumainak felfedezésével. A North Avenue Beach Chicago egyik legnépszerűbb strandja. Várhatóan a divatos tengerparti bárok és tágas homokos öblök között barangolhat, amelyek mindegyike kényelmes helyen található Chicago egyéb szórakoztató látnivalóinak közelében. Miután megpihent a parton, és élvezte a szelíd hullámokon ringó sirályokat, irány az egyedi és színes tengerparti ház. Az elegáns épületből feltörő kék és fehér árnyalatok csak jobbak lesznek, ha belép. Kukkantson át a felső fedélzeteken és a lőréseken, és készüljön fel arra, hogy Chicago egész városának egyik legjobb kilátása kápráztassa el. Csodálja meg a naplementét a horizonton, és nézze meg, amint kerékpárosok, futók és görkorcsolyázók suhannak lefelé a tóparti ösvényen.

Az egykor elhagyatott ipari vasútvonal, a 606-os ma egy többcélú szabadidős 2,7 mérföldes túraútvonal és park, amely kelet-nyugati irányban halad Chicago északnyugati oldalán. Ezt a látványos zöldterületet a chicagóiak által megosztott 606-os irányítószám előtagról nevezték el, és olyan közösségi csoportoké volt, akik arra törekedtek, hogy összekapcsolják a városrészeket, és olyan innovatív parkot alakítsanak ki, amelyből mindenki a legtöbbet hozhatja ki. Élvezze az parkokat, a nyilvános művészeti installációkat és a rengeteg festői kilátót, amelyek tökéletesek egy pihenéshez vagy egy napsütéses piknikhez.