Csodaszép babaházak a jatektenger.hu webáruházból!

A babaházak afféle ikonikus játéknak számítanak. Minden kislány örül egy csodaszép babaháznak, ahol kedvére játszhat kedvenc babáival. A gyerekek számára a babaház az otthon miniatűr lenyomata, ahol a képzelet és a kreativitás segítségével kedvére játszhat.

[wp_ad_camp_1]

Babaház minden kislány számára csodás ajándék. Nem csak a mai kislányok lesznek lelkesek, ha megtekintenek egy szép babaházat, de a korábbi évszázadokban is szívesen babáztak a kislányok, amiknek az esztétikus babaház is részese volt. Mária királynőnek, unokatestvére megrendelése alapján 1922-ben egy hatalmas, arányaiban kicsi babaház készült, melyben mosdó, felvonó, sőt könyvtár is megtalálható volt. Ez a történelem leghíresebb babaháza. A legtöbb kislánynak viszont bőven elegendő egy olyan esztétikus faház mellyel szabadon szárnyalhat a képzelet és a gyerek kedvére játszhat. Az óvodáskorú gyermekek számára már egész nyugodtan lehet babaházat vásárolni, viszont arra ügyelni kell, hogy a babaház ne tartalmazzon apró darabokat, amiket a gyerek lenyelhet. A nagyobb gyerekek számára a kidolgozottabb, jóval részletesebb babaházak is szóba jöhetnek.

Ha pedig a babaházak iránti szerelem a későbbiek folyamán is megmarad, akkor bonyolult kialakítású makettek jöhetnek szóba. A babaházat akár az ügyes kezű apuka is el tudja készíteni, de készen is lehet jó minőségű, esztétikus babaházakat vásárolni. Miközben a gyerek babázik, nagyon sok készsége fejlődik. Többek közt fejlődik a kommunikáció, a kreativitás és ha a gyerek másokkal is együtt játszik a babaházban, akkor a szociális készségek és a másokkal való együtt működésre való hajlam is fejlődik. Ha szeretne minőségi, esztétikus babaházat vásárolni gyermekének, akkor látogasson el a jatektenger.hu webáruházba, ahol megtekintheti a széleskörű választékot!