Don Quijote Pizzéria Szeged városában

Pizzériánk Szegeden 2001-ben nyitott meg, vagyis már több mint 15 éve foglalkozunk pizzasütéssel. Azóta rengeteget fejlődött pizzériánk és több új pizzát is hozzáadtunk az étlaphoz mióta megnyitottunk. Nálunk nemcsak pizzarendelésre van lehetőség, hanem salátákat és üdítőket is bátran fogyaszthat. Bővebben pizzériánkról a dqpizza.hu weboldalon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

A Don Quijote Pizzéria – Szeged városában elérhető igen alacsony árakkal és nagyon finom, különleges pizzákkal a dqpizza.hu weboldalon, és ha tőlünk rendel, akkor villámgyors lesz majd a házhozszállítás. Pizzériánk étlapján ott a csőrike pizza, az erős Anna pizza, az erős János pizza, a sonkás, kukoricás pizza, a csibemájas pizza, a csípős csajos pizza és még sok más. A csőrike pizza például tartalmaz pizzaszószt, fokhagymát, sajtot, csirkemellt, gombát, hagymát, illetve olívát is. Ezt a pizzát többféle méretben is megrendelheti, például kisebb vagy normál formában, vékony vagy normál tésztával, illetve pizzaformában vagy külön sütve. Amennyiben kisebb méretű pizzát rendel, 190 ft-al kevesebbet kell majd fizetnie.

Ha a továbbiakban is szeretne olvasgatni pizzériánkról, vagy esetleg megtekintené a teljes pizza, saláta és üdítő kínálatot az árakkal és az illusztrációkkal együtt, akkor ne habozzon, keresse fel weboldalunkat a dqpizza.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat cégünkről is és megtalálhatja elérhetőségeinket. Amennyiben kérdések merülnének fel a pizzákkal vagy a rendeléssel kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a +36 62 422 366 telefonszámot tárcsázva, vagy töltsön ki egy űrlapot a Kapcsolat menüpont alatt, és mi visszajelzünk önnek a lehető legrövidebb idő alatt. Akár el is látogathat pizzériánkba Szegeden, és itt ínycsiklandozó pizzákat és salátákat fogyaszthat majd.