Egyedi vászonkép az artiq.hu weboldalon

A többség szeret egyedi, szívhez szóló ajándékot adni, azonban nem könnyű olyan ajándékot választani, amely valóban hasznos és sokat jelent az ajándékozottnak. Ha biztosan nem akarsz mellé nyúlni, akkor érdemes egyedi vászonképet ajándékozni saját fotó alapján!

[wp_ad_camp_1]

Egyedi vászonkép nem csak barátaidnak vagy családodnak lehet nagyszerű ajándék, hanem akár saját otthonodban is kiváló dekorációnak, valamint az emlékek felelevenítésére. Ma már sokan a falaknak is funkciót adnak, nem hagyják üresen és a képeket sem csak egymás mellé helyezik a falon, hanem igyekeznek művészi módon, különlegesen elhelyezni. A falak ugyanis mesélni tudnak, ha sokat mondó, egy-egy élet pillanatot megörökítő képek vannak feltéve rá. A vászonképek manapság nagyon divatosak, mivel különleges szatén-matt felülettel rendelkeznek, melynek köszönhetően az erőteljesen megvilágított helyiségekben is jól mutatnak. Nem kell attól tartani, mint az üveg felületek esetében, hogy a lakásba bejutó napfény vagy az erős lámpafény zavaró módon tükröződik a felületeken. Ráadásul a vászonképben van valami hívogató, elegáns, ami miatt tényleg megéri a falra akasztani.

Sokan úgy vélik, hogy a vászon kép nem olcsó mulatság, ez azonban téves elgondolás. Az egyedi vászonkép pénztárca barát befektetés, hiszen egyáltalán nem drága és teljesen személyre szabhatod, ha saját fotóból készíted a vászonképet. Az egyedi vászonkép készítése nagyon egyszerű, mindössze egy jó minőségű fényképre van hozzá szükség. Az artiq.hu weboldalon igazán egyszerűen meg tudod csinálni saját egyedi elképzelések alapján vászonképed, majd meg is rendelheted azt. Ha egy igazán szívhez szóló vászonképet szeretnél csináltatni, vagy csak saját otthonod szeretnéd vászonképekkel díszíteni, akkor mindenképp látogass el az artiq.hu weboldalra!