Elegáns fehér shaggy szőnyeg skandináv stílushoz?

Szőnyegekre szükség van, ez nem vitás. A szőnyeg a legkedvesebb textilek egyike a lakásban. A fehér shaggy szőnyeg pedig az egyik legelegánsabb, legkifinomultabb, legtökéletesebb szőnyeg, amit el tudok képzelni egy modern lakás nappalijába.

[wp_ad_camp_1]

Ha szőnyeg vásárlás előtt állunk, jól át kell gondolni, mert egy szőnyeg hosszú időn keresztül lesz az otthonunk dísze. A shaggy szőnyeg nagyon keresett, amik színükben, mintájukban inkább az elegáns vonalat képviselik a lakberendezésben. Most a fehér shaggy szőnyeg mellett szeretnék néhány szót megemlíteni, hogy miért válasszuk pont ezt a típust és pont ezt a színt.

A fehér shaggy szőnyeg a minimál, a modern és a manapság nagyon trendi skandináv stílushoz is tökéletes.

Mi az a skandináv stílus?

A skandináv stílus esszenciáját a fehér szín adja. Skandinávia a hideg, a hosszú tél, a kevés napsütés félszigete Európában. Az emberek a hideg miatt sokat tartózkodnak otthonukban, aminek kialakításában fontos szerepet játszanak a világos színek, a fehér és az, hogy a kevés napfény beengedtessék a lakásba, amiről a legjobban verődik az vissza. A skandináv stílus szereti a nyitott, összefüggő tereket, hiszen ez a megoldás is előnyös a fény szétterjedéséhez. A skandináv stílus jellegzetessége a fehér és a világosszürke bútorok, falak, lakásdekorációs elemek sokasága. Ezt a stílust kedvelők előszeretettel használnak natúr, természetes anyagokat, leginkább a fa bútorokat és a régebbi tárgyaktól sem szabadulnak meg, sőt.

A skandináv stílus imádja a hatalmas ablakokat, ahol a napfény beáradhat. A meleg, puha takarók, a párnák és sok sok gyertya, mécses tökéletességet visz az ilyen stílusú otthonba.

Egy fehér shaggy szőnyeg a skandináv stílus központ eleme a nappaliban. A nappali egyébként is egy lakás fókusza, a skandináv stílus pedig még nagyobb hangsúlyt fektet erre a térre. A nagyméretű fehér shaggy szőnyeg tökéletes egy ilyen lakásba. A vastag fehér shaggy szőnyeg a puhasága, bájossága, melegsége mellett gyönyörűen megfér minden szín. A zöld, a barna, a sárga, a pasztellszínek és az összes szín tökéletes párosítása lehet. A fehér shaggy szőnyeg bármekkora és bármilyen formájú lehet. Kör alakú, vagy szögletes, a nappali adottságaihoz igazíthatjuk.

A természet szeretete és az egyszerű, praktikus, letisztult kiegészítők használatával roppant otthonos, elegáns, tiszta, mindig rendezett hatású otthon büszke tulajdonosai lehetünk. Bármekkora is legyen ez a lakás, az ott élők boldogan élnek benne.