Életjáradék online is elérhető

A járadékok olyan biztosítási szerződések, amelyek rögzített jövedelem-áramot biztosítanak az ember életére vagy egy meghatározott időtartamra. A járadék egy összegben vagy kifizetések sorozatával megvásárolható, és szinte azonnal vagy a jövőben megkezdődhet a kifizetés. A járadékokat gyakran használják a nyugdíj finanszírozásának egyik módjaként.

[wp_ad_camp_1]

Az életjáradék optimalizálható a jövedelem vagy a hosszú távú növekedés szempontjából, de ezek nem rövid távú befektetési stratégiák. Bővebben erről az weboldalon olvashat. Ezek a termékek olyan embereket vonzanak, akiknek célja a hosszú távú pénzügyi biztonság, a nyugdíjjövedelem, a diverzifikáció és a fő megőrzés. Az életjáradék egy biztosítótársaság által kiadott testre szabható szerződés, amely a befektető díjait garantált fix jövedelemmé alakítja. A megvásárolt járadék típusa határozza meg a jövőbeni járadék kifizetéseit. Az életjáradék megvásárlásának elsődleges előnyei a fő védelem, az életen át garantált jövedelem lehetősége és a lehetőség, hogy pénzt hagyjon a kedvezményezettekre.

A járadékok úgy működnek, hogy egyösszegű prémiumot olyan jövedelemárammá alakítanak át, amelyet az ember nem tud túlélni. Sok nyugdíjasnak a társadalombiztosításon és a befektetési megtakarításon túl szüksége van erre a mindennapi szükségleteinek kielégítéséhez. Az életjáradékokat úgy tervezték, hogy ezeket a jövedelmeket felhalmozási és életjáradék-biztosítási folyamat révén, vagy azonnali járadékok esetén a biztosító társaság által garantált élettartamra szóló kifizetések révén biztosítsák, amelyek a vásárlástól számított egy hónapon belül kezdődnek – felhalmozási szakasz nem szükséges.  Amennyiben életjáradékot igényelne keresse fel az eletjaradekhivatal.hu weboldalt.