Elvesztett fogak? Segít a fogbeültetés!

A többség retteg a fogorvostól, ami a fájdalmas kezelések miatt van elsősorban, valamint a gyermekkori kellemetlen, fájdalmas fogorvosnál tett látogatások emléke miatt. Pedig a kezelés lehet fájdalommentes, még ha fogbeültetésről van szó, akkor is!

[wp_ad_camp_1]

Fogbeültetés a fogak pótlása érdekében – A fogak elvesztése, bármilyen okból kifolyólag is történik, óriási trauma. Ez különösen fiatalkorban igaz. Szerencsére a mai modern fogászati megoldásoknak köszönhetően, nem kell takargatnia mosolyát vagy szégyenkeznie ismerősei előtt, ugyanis a fogbeültetés által újra egészséges lehet fogsora. Ha már fogbeültetés, akkor nem érdemes akárhova menni, csak is a legjobb helyre, még pedig a Budapest Dental fogorvosi rendelőbe! Azok, akik a Budapest Dental fogorvosi rendelőben estek át fogbeültetésen, biztosan állítják, hogy a beültetett fogászati implantátum teljes becsontosodását követően a saját foghoz megtévesztésig hasonlító érzés alakul ki. A fogbeültetés a fogászati technológia csodájának számít, ennek köszönhetően mindenki előtt ott a lehetőség, hogy teljes fogsorral rendelkezzen.

A fogbeültetés manapság teljesen biztonságos, mivel technikája több mint 50 éves, folyamatosan fejlesztették, ezért manapság megfelelő tervezés, igényes kivitelezés, és a higiéniai szabályok betartása mellett a fogászati implantátumok kilökődésének esélye minimális, így ettől nem kell tartani. A fogimplantátum számos páciens életminőségén javít, az elvesztett fog miatti szégyenérzet szűnik meg, valamint újra képes lesz teleszájjal mosolyogni. Ha hiányzik egy vagy több foga, akkor érdemes ellátogatni a www.budapestdental.hu weboldalra, ahol bővebben tájékozódhat! A weboldalon elérhetőséget is talál, így időpontot tud kérni!