Epson tintapatron

A tintapatron vagy a tintasugaras patron egy tintasugaras nyomtató összetevője, amely tartalmazza a tintát, ami a papírra kerül a nyomtatás során. Minden tintapatron tartalmaz egy vagy több tintatartályt; egyes gyártók elektronikus kapcsolatokat és chipet is hozzáadnak, amely kommunikál a nyomtatóval. Kínálatunkból kiemelkednek az Epson patronok.

[wp_ad_camp_1]

Epson tintapatron kapható a lehető legjobb áron az onlinetoner.hu weboldalon ezért ne habozzon, ha ön is régóta keres már prémium minőségű tintapatront Epson nyomtatójához, akkor itt a helye weboldalunkon. Mivel az eredeti Epson tintapatronjai gyakran drágák, fennáll az igény az olcsóbb harmadik féltől származó opciók iránt. Ide tartoznak az ömlesztve értékesített tinták, a patron-utántöltő készletek, az üzletekben lévő gépek, amelyek automatikusan újratöltik a patronokat, az újragyártott patronok és az eredeti gyártótól eltérő szervezet által gyártott patronok. Ezeket viszont nem ajánljuk, mert a hamis tintapatronok okozzák a legtöbb problémát a mai nyomtatókban. Éppen ezért ha Epson nyomtatóval rendelkezik, érdemes minden alkalommal egy teljesen új Epson tintapatronba fektetni.

A színes Epson tintapatron festékek a CMYK színmodellt használják: cián, bíbor, sárga és  fekete. Az évek során a fekete két különféle formája vált elérhetővé: az egyik könnyen keverhető más színekkel a grafikus nyomtatáshoz, és egy közel vízálló változat a szöveghez. Amennyiben megtekintené a legjobb Epson tintapatron kínálatot nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat az onlinetoner.hu-t és itt megtalálhatja a teljes készletet az árakkal és az Epson tintapatronok illusztrációival együtt. Kérdések esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz és itt mindent megtudhat az Epson tintapatronokról ami csak érdekelheti.