Esővízgyűjtő tartály beszerzése online

Az esővíztartályok felfogják a vizet a tetőről, és tartják azt későbbi használatra, például gyepre, kertre vagy beltéri növényekre. A tető lefolyásának esőtartályokban történő összegyűjtése csökkenti az ingatlanból áramló víz mennyiségét. Ez egy nagyszerű módja a víztakarékosságnak, és ingyenes vizet jelent a tájban való használatra.

Esővízgyűjtő tartály a sunikft.hu weboldalon rendelhető igazán alacsony áron, tehát tekintse meg kínálatunkat és válassza ki azt a tartályt, ami igényeinek leginkább megfelel. Nagyobb tárolókapacitás esetén az esővízgyűjtő tartályok a talaj felett vagy alatt helyezkedhetnek el. Ne feledje, hogy amikor az esővíz átfolyik a tetőfelületen, felszívhatja a szennyező anyagokat, például a baktériumokat a madarakból és más állatokból, valamint a vegyi anyagokat a tető anyagaiból – ezeket a tényezőket figyelembe kell venni, amikor esőtartály vizet szeretne használni az ehető ültetvényekben. Az esőtartály egy kicsi, föld feletti tárolótartály, amely összegyűjti az esővizet a tetőtéri ereszcsatorna lefolyóiból, és a kertben tárolja. Ha gyakran esik, nagyon egyszerű a kerti növények megfelelő öntözése.

Az esőzések között azonban ezeknek a növényeknek a hidratálása tömlővizet igényel. Az esőtartályok hatékonyan betakarítják a csapadékot, amely az esőzések során a háztetőre kerül, így tömlővíz helyett használható a növények öntözésére száraz napokon. Ez végső soron csökkenti a vízszámlát, az tömlő -víz ellátásához felhasznált fosszilis tüzelőanyagokból származó energiát és az elpazarolt víz mennyiségét. Az esővízgyűjtő tartályból származó vizet viszont nem használhatjuk ivóvízként. Amennyiben többet tudna meg a tartályokról vagy rendelni szeretne nézzen be a sunikft.hu-ra, és itt az árakat is megtekintheti.