Galaxy 4 részletes műsorújság

Az FBI egy amerikai bűnügyi drámasorozat, amelyet Dick Wolf és Craig Turk hozott létre, és amely a CBS műsorán látható, ahol 2018. szeptember 25-én mutatták be. A sorozat producere a Wolf Entertainment, a CBS Studios és a Universal Television, valamint Dick Wolf és Arthur W Forney, Peter Jankowski és Turk ügyvezető producerek. A sorozat a Galaxy 4 csatornán is látható.

Galaxy 4 és az FBI sorozat megtekinthető a musor.tv weboldalon, ezért ne habozzon, keressen fel minket és megtalálhatja akár a teljes heti tv műsort is. Az FBI 2017. szeptember 20-án 13 epizódért kapott egy évados megbízást.  2020 májusában a CBS egy harmadik évadra megújította a sorozatot. A harmadik évadot 2020. november 17 -én mutatták be. 2021 márciusában a CBS megújította a sorozatot egy negyedik évadra, amelynek premierjét 2021. szeptember 21-én mutatták be. A sorozat középpontjában a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) New York-i irodájának belső működése áll. Ez az elit egység minden tehetségét, értelmét és technikai szakértelmét használja a fontosabb ügyekben, hogy New York és az ország biztonságban legyen.

A többgenerációs rendvédelmi családban született Maggie Bell különleges ügynök mélyen elkötelezett az emberek mellett, akikkel együtt dolgozik, valamint azok mellett, akiket véd. Társa Omar Adom „O. A.” különleges ügynök, a West Point-i Bushwick-i diplomás, aki két évet töltött titokban a DEA-nál, mielőtt az FBI cseresznyés választást kapott. Őket felügyeli Dana Mosier ügynök, aki intenzív nyomás alatt működik, és tagadhatatlan parancsnoki jogosultsággal rendelkezik. A csapat tagjai közé tartozik Jubal Valentine megbízott különleges ügynök asszisztens is, az iroda idegközpontja, akinek az a képessége, hogy könnyen kapcsolatba léphet a felettesekkel és a beosztottakkal. Ha még ennél is többet tudna meg keresse fel a musor.tv-t.