Gelone egyfázisú lakk versenyképes áron

A gelone egyfázisú lakk használatakor nem kell külön felvinni az alapot és a tetejét. Ahhoz, hogy ezzel az eszközzel manikűrt készítsen, csak magára a lakkra és a szárításhoz szükséges wattszámú led lámpára van szüksége. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Gelone rendelhető a marilynails.hu weboldalon ahol megtalálhatja az egyfázisú körömlakkok teljes kínálatát ha éppen ezek között szeretne böngészni. Egyfázisú gél kapható tehát nálunk természetes körömre és hegyre való használatra. Fehér színű, és ideális a természetes eredményhez vagy az állandó francia körömhöz. Vigyen fel egy réteget, és tegye a lámpába. Ezután vigyen fel egy második réteget egy kicsit vastagabban, és polimerizálja 2 percig. Ezután tisztítószerrel távolítsa el a gél maradványait, vagy vigyen fel polírozó gélt az extra fényért. Az egyfázisú gél egy alacsony hőmérsékletű, átlátszó, közepes viszkozitású, kiváló tapadási tulajdonságokkal rendelkező lakk természetes körömhöz, ráadásul kellemes fényt ad neki. Ez a kiváló önterülő tulajdonságokkal rendelkező gél ideális körömmodellezésre és kezdő mesterek számára. Az egyfázisú körömzselé egy olyan gél tehát, amely a köröm minden rétegére építhető, mivel rendelkezik mindhárom fázisú zselé típusával. Az egyfázisú zselék kifejezetten kezdő körmösöknek ajánlottak, de a haladó körömstylistok is nagyra értékelik univerzális – munkagyorsító – alkalmazásukat.

A gelone egyfázisú, átlátszó gél ideális termék a zselés köröm meghosszabbítására és formázására. A tesztek és tanulmányok sorozata lehetővé tette, hogy sikereket érjen el, és kiváló terméket hozzon létre – amely alkalmas a körömépítés minden szakaszára. További részletekért és gelone rendelésért keresse fel a marilynails.hu weboldalt, ahol megtalálhatja elérhetőségeinket is ha kérdéseket tenne fel.