Glicin kapszula online rendelése webáruházból

Egyes kutatók úgy vélik, hogy a glicin szerepet játszhat a rák megelőzésében, mert úgy tűnik, hogy megzavarja bizonyos daganatok vérellátását.  Lehet, hogy nem ismeri név szerint, de az apró aminosav, a glicin jelenleg keményen dolgozik a szervezetében, megőrzi az erőt az izmokban és a csontokban, segíti az anyagcsere megfelelő működését, támogatja az egészséges agyat, és hozzájárul a jó éjszakai alváshoz.

Glicin kapszula online a vitaminstore.hu weboldalon rendelhető tehát látogasson el ide és olvassa el bővebben a glicin kapszula leírását. Annak ellenére, hogy minden erejével támogatja a szervezet egészségét és természetes gyógyulási képességét, a glicin természetes gyógymódként furcsa módon kevés figyelmet kapott. Vessünk egy pillantást arra, amit ma tudunk a glicinről – hogyan működik a szervezetben, és milyen további glicin befolyásolhatja egészségét és alvását. A glicin (más néven 2-amino-ecetsav) egy aminosav és egy neurotranszmitter. A szervezet önmagában termel glicint, amelyet más természetes biokémiai anyagokból szintetizálnak, leggyakrabban szerinből, de kolinból és treoninból is. A glicint táplálékkal is fogyasztjuk. Ez az aminosav megtalálható a magas fehérjetartalmú élelmiszerekben, beleértve a húst, halat, tojást, tejtermékeket és hüvelyeseket. A napi étrend általában körülbelül 2 gramm glicint tartalmaz.

A glicin egy olyan neurotranszmitter, amely serkentő és gátló hatású is lehet, ami azt jelenti, hogy képes az agy és az idegrendszer aktivitásának serkentésére vagy csillapítására egyaránt. Az emberek a glicint orális kiegészítésként használják számos célra, beleértve az alvás javítását, a memória javítását és az inzulinérzékenység növelését. A glicin topikális formában is kapható, és sebek gyógyítására és bőrfekélyek kezelésére használják. Bővebb leírásért és rendelésért keresse fel a vitaminstore.hu-t.