Hálózati vízszűrő az egészséges, tiszta víz érdekében

A Wellnet egyik legnépszerűbb víztisztítója a hálózati vízszűrő, melyet sokan azért választanak, mert nem foglal helyet, illetve nincs szem előtt. A hálózati vízszűrő a mosogató alá szerelhető, így egyáltalán nincs útban, csendben teszi a dolgát, te pedig mindössze a víz kellemes, finom ízén fogod érezni a jelenlétét.

Hálózati vízszűrő több szempontból is előnyös választás. A legnagyobb előnye kétségkívül az, hogy hatékonyan megtisztítja a csapvizet, aminek köszönhetően úgy kortyolhatod a vizet, hogy nem kell attól tartanod, hogy szervezetedbe káros, a vízbe optimális esetben nem való káros anyagok és lokális szennyeződés jut. Nem csak abban az esetben hasznos a víztisztítás, ha a víznek kellemetlen íze vagy szaga van, hiszen enélkül is tartalmazhat oda nem való anyagokat a víz, amelyek nem tesznek jót a szervezetnek. A Wellnet termékeit az Országos Közegészségügyi Intézet véleményezte. Ezen szakvélemény alapján garantált, hogy a Wellnet víztisztítók, köztük a hálózati víztisztító is, két fokozatban tisztítja meg a csapvizet. Az első fokozatban a vízszűrő mentesíti a vizet a lebegő anyagoktól.

A második fokozatban pedig a nagy aktív felülettel rendelkező aktív szén adszorbeálja a csapvízben megtalálható íz-, valamint szagrontó vegyületeket, az aktív klórt és a halogénezett metánszármazékokat. A Wellnet hálózati vízszűrő azért olyan hatékony, mert három lépcsős vízkezelési technológiával tisztítja meg a vizet, melyek a mechanikai szűrő, az impregnált ezüst és az aktív szén. A hálózati vízszűrő használatával sokkal szívesebben fogsz vizet inni, családoddal együtt, hiszen biztosak lehettek benne, hogy a csapvíz nem tartalmaz semmilyen oda nem illő anyagot, amely káros volna az egészségedre! Bővebb információkat a wellnetviztisztito.hu webáruházban találsz!