Harmonikus fürdőszobára vágysz? Inspiráljon a törölköző

A fürdőszoba, ahol napunk kezdődik és végződik. Sokunknak a lakásban ez az egyetlen hely, ahol kicsit egyedül lehetünk egy fárasztó nap után, vagy amikor még reggel alszik a család, itt vehetünk egy nyugodt fürdőt.

[wp_ad_camp_1]

A fürdőszobai pihentető hangulat megteremtése a fenti említések miatt rendkívül fontos. A megnyugtató fürdőszobai világítás, a praktikus elrendezés, a hidegburkolatok, a fürdőszobai szőnyeg, a törölköző és minden, ami a fürdőszobában található, harmóniában kell, legyenek egymással. A tökéletes pihenés élménye jár nekünk, ezért a fürdőszobát is ennek megfelelően alakítsuk ki.

Az egyik legfontosabb fürdőszobai kiegészítő a törölköző. Ha az durva, kemény, csúnya színű, műszálas, hiába a méregdrága fürdőkád és szaniterek, nem lesz élmény hozzáérni. Oké, de akkor milyen a jó törölköző?

A jó, minőségi törölköző ismérve:

  • 100% pamut anyagösszetétel
  • kényeztetően puha
  • meleg
  • jó nedvszívó
  • színe kellemes
  • gyorsan szárad

A pamut anyag hipoallergén tulajdonsággal is bír, természetesen antisztatikus, így az érzékeny bőrűeknek is. A 100% pamut mosógépben 60 Celsius fokon is mosható, ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a baktériumokat elpusztítsuk a törölköző anyagából. Ha tehetjük, a törölközőinket hetente mossuk ki 60 Celsius fokon, megelőzve ezzel a baktériumok elszaporodását.

Egy minőségi, 100% pamut frottír törölköző egy szempillantás alatt felszívja bőrünkről a vizet. Törölközés után terítsük ki a szárítóra, ezzel megelőzzük a kellemetlen szag kialakulását.

A kellemes, harmonikus fürdőszobai hangulat úgy, ahogy lakásunk többi helyiségében is, itt is a lakástextilektől lesz tökéletes. A lakástextilek visznek életet otthonunkba, megnyugtató érzést, amikor hazaérünk.

Zuhanyzás után, vagy egy nagy kád, forró fürdő után az év minden évszakában, minden alkalommal jóleső érzés puha törölközővel beburkolózni. Nincs is jobb egy finom illatú, lágy frottír törölköző ölelésétől egy fárasztó nap után.

Figyelj a színekre. A törölköző színe is befolyásolja a pihentető érzést, a pihenéshez való átszellemülést minden alkalommal. A földszínek minden fürdőszobába illenek, akármilyen a csempe színe. Egy szép barna frottír törölköző férfiak és nők fürdőszobájában is tökéletes. A fehér frottír törölköző az igazi tisztaság, elegancia, a maximális pihenés szimbóluma a fürdőszobában is. A fehér megnyugtat, és a fellegekbe repít.

Szerezz be néhány kellemes színű, pihe-puha törölközőt a fürdőszobába és engedj a csábításnak, ha hív a fürdőkád.