Hivatalos fordítás külföldre utazóknak!

Az itthoni helyzet ami a fizetéseket illeti elég siralmas, hiszen embertelen órákat dolgozunk minimálbérért, amiből alig jön ki a rezsi, míg Nyugat-Európában a kerítés is kolbászból van még a pincéreknél is. Éppen ezért Londonban vállaltam munkát, ahol nem dolgozom többet, mint itthon, mégis szinte a tripláját keresem, és félre is tudunk tenni. Ehhez csak arra volt szükség, hogy összeszedjem a papírjaim és elvigyem egy fordítóhoz. A linguarium.hu weboldalt választottam.

[wp_ad_camp_1]

Hivatalos fordítás angol nyelvre tehát rendkívül alacsony áron elérhető a linguarium.hu weboldalon. A fordító iroda előszeretettel vállal jegyzőkönyvek, cégkivonatok, társasági szerződések, meghatalmazások, alapító okiratok, indexek, diplomák, bírósági végzések, taggyűlési jegyzőkönyvek, adó és járulékfizetési igazolások, mérlegek, adóbevallások, éves beszámolók és egyéb dokumentumok fordítását is angol nyelvre. Ha már te is unod, hogy egész nap dolgozol, mégis alacsony a fizetésed, akkor megéri Nyugat-Európában dolgozni, hiszen csak néhány papír szükséges hozzá, és azon papírok angol fordítása.

Amennyiben több információt szeretnél megtudni a hivatalos fordításokról, vagy netán utánanéznél a többi fordítási szolgáltatásnak, akkor nem árthat felkeresni a linugarium.hu weboldalt, hiszen itt árajánlatot is kérhetsz tőlük. Ha kérdéseid lennének a fordítással kapcsolatban, ezeket bátran felteheted, csak annyit kell tenned, hogy felveszed a kapcsolatot a fordítókkal az office@linguarium.hu e-mail címen, vagy a 36 1 486 0508 telefonszámon keresztül. A weboldalon keresztül úgy tudsz árajánlatot kérni, hogy az Árajánlat menüpont alatt megadod a legfontosabb adataidat, például név, cím, cégnév és egyebeket, amelyek szükségesek lehetnek a fordítás elvégzéséhez.